Shakira: Αγκαλιά με τον γιο της, Milan Pique στον τελικό του Μουντιάλ! Φωτογραφίες

Η Shakira μαζί με τον θρύλο του λάτιν – ροκ Carlos Santana κι άλλους καλλιτέχνες ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους φιλάθλους του Μaracana αλλά και τους θεατές του χθεσινού τελικού του Μουντιάλ. Λίγο πριν αρχίσει η αναμέτρηση που ανέδειξε τελικά παγκόσμια πρωταθλήτρια την Γερμανία.

Η Λατίνα σταρ δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στην τελετή λήξης ενός Παγκόσμιου Κυπέλλου. “Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και την έχει επηρεάσει θετικά σε πολλά επίπεδα. Αυτός θα είναι ο 3ος μου τελικός Μουντιάλ κάτι που είναι μία τρομερή τιμή για εμένα αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω εκείνο του 2010 όταν συνάντησα τον έρωτα της ζωής μου στη διοργάνωση. Αν δεν υπήρχε το Μουντιάλ και το ποδόσφαιρο δεν θα υπήρχε και ο γιος μου”, δήλωνε λίγες ώρες νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου η τραγουδίστρια.

Από εκείνη τη χρονιά η Shakira είναι ζευγάρι με τον αστέρα του ποδοσφαίρου Gerard Pique και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Milan. Ο μικρούλης μάλιστα ήταν αυτούς που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον χθεσινό τελικό! Η εικόνα της διάσημης μαμάς να κρατάει αγκαλιά τον γιο της μέσα στο Maracana ήταν από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα!

Ο Milan ήταν μαζί με τον μπαμπά του στις κερκίδες όσο η Shakira ξεσήκωνε τον κόσμο με τις χορευτικές και φωνητικές της ικανότητες! Στη συνέχεια βρέθηκε στην αγκαλιά της….

Φυσικά και για την ίδια η βραδιά θα μείνει αξέχαστη. Μάλιστα ευχαρίστησε τον κόσμο μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter! “Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα στο maracana. Ευχαριστώ που με φέρατε εδώ”, έγραψε λίγο μετά τον τελικό.

Πάρε μία γεύση από την εμφάνιση της Shakira!

Read More

And More