H Shakira δέχθηκε επίθεση: “Παρέλυσα από το φόβο και δεν μπορούσα να κουνηθώ”

Η Shakira δέχθηκε επίθεση κατά την διάρκεια των διακοπών της από έναν θαλάσσιο ελέφαντα! Η λατίνα τραγουδίστρια βρισκόταν στο Cape Town της Νότιας Αφρικής όταν το ζωάκι πετάχτηκε από τη θάλασσα και την δάγκωσε. Φαίνεται πως πέρασε το κινητό της για ψάρι!

Είχε πάει πάει για να δει τους θαλάσσιους ελέφαντες και τις φώκιες. Θεωρώντας ότι είναι πολύ γλυκά ζωάκια πλησίασε ακόμα πιο κοντά…

Η τραγουδίστρια υποστήριξε πως ο ελέφαντας βρυχήθηκε όταν την πλησίασε και θα μπορούσε να την σκοτώσει αν δεν την έσωζε ο αδερφός της, ο “Super Tony”.

“Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν, μαζί τους κι εγώ. Παρέλυσα από τον φόβο και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Απλά κρατούσα οπτική επαφή με το ζώο μέχρι που ο αδερφός μου ο “Super Tony” όρμηξε πάνω μου και κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή, τραβώντας με μακριά από το τέρας”, περιγράφει η τραγουδίστρια.

“Πιστεύω πως μπέρδεψε την αντανάκλαση του BlackBerry με το οποίο το έβγαζε φωτογραφίες για ψάρι. Νόμιζε πως το κορόιδευα με το φαγητό του”, δήλωσε η Shakira.

Την ίδια ώρα ανέβαζε στο λογαριασμό της στο facebook φωτογραφίες από τους θαλάσσιους ελέφαντες και το τραυματισμένο χέρι της.

Read More

And More