Mετά το Grey’s Anatomy και το Scandal, έρχεται στο FOX Life η νέα σειρά της Shonda Rhimes How to get away with murder”

Το «How To Get Away With Murder», είναι η νέα δημιουργία της σεναριογράφου/παραγωγού των μεγαλύτερων τηλεοπτικών επιτυχιών, Shonda Rhimes. Το νέο δικηγορικό θρίλερ, κάνει μεγάλη πρεμιέρα στο FOX Life, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 21:50! Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και Cyta Hellas.

Η νέα σειρά του FOX Life επικεντρώνεται σε μια ομάδα πανέξυπνων και φιλόδοξων φοιτητών νομικής και στη μυστηριώδη δικηγόρο και καθηγήτρια εγκληματολογίας Annalise Keating (Viola Davis). Η Annalise Keating είναι ότι ακριβώς θα περίμενε κανείς από μια δικηγόρο: πανέξυπνη, παθιασμένη και δημιουργική. Είναι όμως και όλα όσα δεν θα περιμένε κανείς από μια καθηγήτρια: sexy, απρόβλεπτη και επικίνδυνη. Ατρόμητη στο δικαστήριο αλλά και στην αίθουσα διδασκαλίας, η Annalise είναι μια συνήγορος που αναλαμβάνει τις πιο δύσκολες υποθέσεις, κάνοντας τα πάντα για να εξασφαλίσει την ελευθερία των πελατών της. Ενώ φαίνεται πως τα έχει όλα, μια επιτυχημένη καριέρα και έναν σύζυγο που την αγαπάει, το Sam (Tom Verica), η παράνομη σχέση της με το Nate (Billy Brown) έναν ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος της Philadelphia, θα την αναγκάσει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με κάποια μυστικά του, όχι και τόσο μακρινού, παρελθόντος.

Στο εκπληκτικό πρώτο επεισόδιο, θα δούμε τον Wes Gibbins (Alfred Enoch) καθώς ξεκινάει την πρώτη του μέρα ως φοιτητής στο πανεπιστήμιο Middleton, χωρίς να έχει ιδέα τι τον περιμένει. Η Annalise από το πρώτο κιόλας μάθημα, προκαλεί τους φοιτητές της – μεταξύ των οποίων και τον Wes – να λύσουν μερικές από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που αναλαμβάνει το δικηγορικό της γραφείο, ενώ ως αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, οι πιο δυνατοί θα επιλεγούν για να εργαστούν μαζί της. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι φοιτητές είναι έτοιμοι για όλα, προκειμένου να ξεχωρίσουν και να εξασφαλίσουν μια από τις πολυπόθητες θέσεις εργασίας δίπλα της. Ενώ η Annalise φαίνεται να έχει τον έλεγχο, σύντομα θα ανακαλύψουμε πως κρύβει πολλά περισσότερα από τα μυστικά των πελατών της. Παράλληλα, η ομάδα των επίλεκτων φοιτητών που απαρτίζεται από τους Wes, Connor Walsh (Jack Falahee), Michaela Pratt (Aja Naomi King) και Laurel Castillo (Karla Souza) εμπλέκεται σε μια υπόθεση συγκάλυψης φόνου.

Η νέα τηλεοπτική εμμονή έρχεται αποκλειστικά στο FOX Life για να πλαισιώσει τις άλλες μεγάλες επιτυχίες της Shonda Rhimes, «Grey’s Anatomy» και «Scandal». Πρεμιέρα για το «How To Get Away With Murder», την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 21:50. Μη χάσετε επεισόδιο!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ @ 21:50

Read More

And More