Μ. Συνατσάκη στο TLIFE: “Aν ξανάκανα φέτος το Master chef θα τo έκανα κάπως διαφορετικά”

Συναντήσαμε την Μαίρη Συνατσάκη στην παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης! (δες εδώ όλα όσα έγιναν) Ευδιάθετη και χαμογελαστή, όπως πάντα, έδωσε για μία ακόμη φορά το δικό της στίγμα στην εκδήλωση.

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην την “στριμώξουμε” να μας πει ποιο τραγούδι της άρεσε. Ακόμα, μας μίλησε για την συμμετοχή της στo Master chef, τις κριτικές που έχει δεχθεί αλλά και την σχέση της με το Mad που, όπως είπε, είναι η μεγαλύτερη της ζωής της…

Από τα 4 υποψήφια τραγούδια ποιο σου άρεσε περισσότερο;
Θέλω να τα ξανακούσω σίγουρα αλλά έχω ξεχωρίσει δύο από αυτά, ένα αγγλόφωνο κι ένα ελληνόφωνο. Το ένα λίγο πιο τζαζ και το άλλο λίγο πιο σκα αλλά δεν λέω. Με καταλάβατε!

Εσένα ο θεσμός της Eurovision σου αρέσει;
Ναι, εμένα μ’ αρέσει. Περνάω καλά πολύ καλά. Οι υπεραναλύσεις δεν ταιριάζουν καθόλου σε αυτό τον διαγωνισμό. Είναι για να περνάς καλά, ξέρεις…

Επειδή ακούγονται σχόλια όπως ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στον φετινό διαγωνισμό εν μέσω κρίσης.
Από τη στιγμή που χορηγοί και υποστηρικτές και άλλοι άνθρωποι πέρα από τον ελληνικό λαό έχουν δώσει χρήματα για αυτό, νομίζω ότι είναι οκ. Αφού κάποιοι έχουν αυτή τη διάθεση να το κάνουν γιατί να μην το έχουμε; Είναι ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό και δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίζουμε σαν κάτι μεγαλύτερο. Είναι τέλειο αλλά διασκεδαστικό.

Χαίρεσαι όταν που σου δίνεται η ευκαιρία από το Mad να παρουσιάσεις εκδηλώσεις όπως η σημερινή;
Βέβαια, ότι χρειάζεται να κάνω για το Mad πάντα μου αρέσει να το κάνω. Είναι σα σπίτι μου εκεί οπότε ήθελα πάρα πολύ να είμαι εδώ και να βοηθήσω.

Παρόλο που έχεις πολλά πράγματα να κάνεις αυτή την περίοδο.
Ναι, παραμένω στο Mad όμως. Θα είναι δύσκολος ο αποχωρισμός, όταν αυτό συμβεί κάποτε, γιατί είναι πραγματικά σαν ένα παιδί να φεύγει από την οικογένειά του. Είμαι εκεί 8 χρόνια και είναι από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής μου. Οπότε, πάντα είμαι εδώ…

Πάμε στο κεφάλαιο Master chef. Μέχρι τώρα έχεις ακούσει πολλά θετικά σχόλια και ότι είσαι ίσως η καλύτερη παρουσιάστριά του.
Άντε καλέ! Εγώ ποτέ δεν το έχω ακούσει αυτό (γέλια)

Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν και τα αρνητικά.
Νομίζω ότι υπάρχει πολύ έντονα και το ένα στοιχείο και το άλλο.

Λένε ότι είσαι η πιο “to the point” παρουσιάστρια που πέρασε επειδή σου αρέσει πολύ και το φαγητό και ασχολείσαι περισσότερο.
Αυτό είναι αλήθεια! Έχω ένα ενδιαφέρον ούτως ή άλλος στη ζωή μου για την γαστρονομία και αυτό ταίριαξε καταπληκτικά με τον διαγωνισμό τον οποίο έβλεπα και παλαιότερα σαν φανατική τηλεθεάτρια. Και τώρα σαν τηλεθεάτρια τον βλέπω. Τα σχόλια είναι διαφορετικού ύφους, συχνά. Τα περίμενα όλα και δεν έχω φρικάρει…

Επειδή έχει περάσει καιρός από τα γυρίσματα, το βλέπεις κι εσύ με αγωνία; Σε βλέπω κάθε φορά που το τουιτάρεις πριν το κάθε επεισόδιο.
Ναι, γιατί έχει περάσει καιρός και αλήθεια έχω ξεχάσει πράγματα. Πολύ συχνά με ρωτάνε “τι γίνεται τώρα;” και δεν τους απαντάω και νομίζουν ότι το κάνω μόνο επειδή έχω υπογράψει συμβόλαιο για να μην μιλάω. Κάποια πράγματα τα έχω ψιλοξεχάσει κιόλας και έχω διαφορετικό ενδιαφέρον. Επίσης, βλέπω και τους παίχτες στο σπίτι που εγώ δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε εκεί ή στις ατομικές συνεντεύξεις που τους παίρνουν που είναι λίγο πιο ιντριγκαδόρικο όλο αυτό. Οπότε είναι καινούρια πράγματα που δεν είχα ιδέα ότι συνέβαιναν.

Εντοπίζεις λάθη στον εαυτό σου βλέποντάς το;
Φυσικά και υπάρχουν πράγματα τα οποία αν το ξανάκανα φέτος το Master chef θα τα έκανα κάπως διαφορετικά. Δεν θα άλλαζα όμως πάρα πολλά πράγματα, με την έννοια ότι δεν το επιτρέπει και το format να κάνεις κάποια φοβερή αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες παρουσιάστριας. Προσπάθησα σε αυτή τη πολύ συγκεκριμένη γραμμή που μου δόθηκε να είμαι όσο πιο σωστός επαγγελματίας γίνεται και να την ακολουθήσω και ταυτόχρονα να δώσω λίγα από τα δικά μου στοιχεία.

Read More

And More