Μ. Συνατσάκη: “Ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία όταν ήμουν 19 χρόνων!”

Για τα επαγγελματικά της σχέδια, τη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή, την απιστία και την περίοδο που έκανε ψυχανάλυση μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη.
Σε συνέντευξή της στο “Thema people” η γνωστή παρουσιάστρια του Mega, αποκάλυψε ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία για επτάμισι χρόνια και ξεκίνησε από την ηλικία των 19. “Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για επτάμισι περίπου χρόνια. Ξεκίνησα όταν ήμουν 19 με 20 χρόνων γιατί υπέφερα από κρίσεις πανικού. Είχα τη συνήθεια να πετάγομαι στον ύπνο μου και να σκέφτομαι αρνητικά για εμένα και ότι θα μου συμβεί κάτι κακό. Με έλουζε κρύος ιδρώτας”, είπε και πρόσθεσε: “Με βοήθησε σημαντικά αλλά δεν πάει να πει ότι τελείωσες. Δεν μπορείς να πεις ότι κάτι τελειώνει και δεν θα επιστρέψω ποτέ σε αυτό το κεφάλαιο”.

/

Μιλώντας για την εμφάνισή της και το αν κάνει δίαιτες, η Μαίρη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Στη διάρκεια της εφηβείας είχα διάφορα κόμπλεξ σχετικά με το βάρος μου και πέρασα περιόδους που έκανα δίαιτες χωρίς να ξέρω αν τις κάνω σωστά. Ευτυχώς, κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν θα γίνω σαν εκείνες τις γυναίκες που είναι 1.80 και 50 κιλά. Πάντα έκανα γυμναστική και αν με πιάσει να φάω πατατάκια στις 2 τα μεσάνυχτα, θα φάω και θα κάνω ένα τέταρτο παραπάνω διάδρομο την επόμενη μέρα”.
Όσον αφορά στη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή με τον οποίο και συζεί εδώ και ένα χρόνο, δηλώνει πολύ χαρούμενη και ερωτευμένη και παραδέχεται πως την βοηθά πολύ στις δουλειές του σπιτιού.

/

Ενώ, για την απιστία δήλωσε: “Η απιστία είναι ένα πράγμα που πρέπει να δεις κάτω από τις συνθήκες που συμβαίνει. Δείχνει τα προβλήματα στη σχέση με τον άνθρωπό σου, ο τρίτος άνθρωπος είναι άσχετος. Αν συμβεί μια φορά και αν… πολλά αν, μπορεί και να συγχωρούσα την απιστία”.
Τέλος, για τα επαγγελματικά της δήλωσε: “Όχι, δεν έχω υπογράψει και ούτε έχω μιλήσει. Θα καθυστερήσουμε λίγο, έχουμε αφήσει κουβέντες για όταν επιστρέψουμε”.

Read More

And More