Γνωστός σκηνοθέτης κατηγορείται… ξανά για σεξουαλική επίθεση!

Ένας νεαρός 21 ετών κατήγγειλε τον σκηνοθέτη του X-Men Brian Singer ότι τον νάρκωσε και τον εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το Μάρτιο του 2013.

Ο νεαρός από τη Virginia διασκέδαζε σε κλαμπ του Μανχάταν μαζί με το σκηνοθέτη και την παρέα του πίνοντας. Κάποια στιγμή, όπως καταγγέλει ο νεαρός, ο σκηνοθέτης τον υποχρέωσε να πιει μια πορτοκαλάδα με κάποιου είδους ναρκωτικό.
Πάντα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, ο σκηνοθέτης τον μετέφερε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε και όσο ήταν ναρκωμένος τον… σοδόμισε.

Ο νεαρός γύρισε στη Virginia χωρίς να καταγγήλει αρχικά το γεγονός, όμως στις 9 του φετινού Μαίου αποφάσισε να το κάνει χωρίς να διευκρινίζεται από τις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης γιατί περίμενε τόσο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν αναμένεται να αποδοθεί κατηγορία στο σκηνοθέτη εξαιτίας έλλειψης στοιχείων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Singer έχει ξαναβρεθεί κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση δύο φορές, η τελευταία τον φετινό Απρίλιο όταν τον κατήγγειλε ένας 17χρονος αλλά η κατηγορία αποσύρθηκε καθώς ο νεαρός έπεσε σε αντιφάσεις. Λίγο καιρό αργότερα, ένας Βρετανός ηθοποιός κατήγγειλε τον Singer για το ίδιο αδίκημα αλλά και αυτή η μήνυση αποσύρθηκε.

Ο δικηγόρος του σκηνοθέτη ισχυρίζεται ότι όλες αυτές είναι ενορχηστρωμένες προσπάθειες να πληγεί το κύρος του.

Read More

And More