Σιντορέλα: Φωτογραφίζεται στους δρόμους της Αθήνας και μιλά για τη νέα της ζωή!

Μια νεανική φωτογράφηση στους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας έκανε η νικήρια του “Next Top Model”, η οποία μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της και τον ανταγωνισμό στο χώρο του modelling.
“Ζω πλέον το όνειρό μου. Είναι μια όμορφη εμπειρία να ταξιδεύεις και να γνωρίζεις ανθρώπους του χώρου. Θυμάμαι ότι έβλεπα τα μοντέλα μικρή και έλεγα: “Σιγά μην γίνω εγώ ποτέ σαν αυτές”. Ευτυχώς με βοήθησε η μητέρα μου που με παρότρυνε να πάρω μέρος στο Next Top Model”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σιντορέλα Τόλη στο περιοδικό “Celebrity”.
Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, η Σιντορέλα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο ανταγωνισμός στο χώρο του modelling είναι σκληρός. Υπάρχουν κοπέλες πιο όμορφες, πιο δύνατες, άλλες λιγότερο καλλίγραμμες, υπάρχουν όλων των ειδών τα μοντέλα…”
Τέλος, για το σχολείο και το αν θα συνεχίσει τις σπουδές της, το νεαρό μοντέλο είπε: “Το σχολείο δεν το παρατάω. Το Σεπτέμβριο θα πάω στην Γ’ Λυκείου και θέλω πολύ να σπουδάσω. Θα μου άρεσε να γίνω νηπιαγωγός ή δασκάλα γιατί μόνο η εμφάνιση δεν φτάνει σε ένα μοντέλο”.
Δες τη φωτογράφησή της στην Αθήνα by night:

Read More

And More