Σταματόπουλος – Χρηστίδου: Tους ενώνει μια δυνατή φιλία!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, που ύστερα από αρκετό διάστημα κούρασης και τρεξίματος, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να επισκεφθεί τους δικούς της στη Θεσσαλονίκη και να ξεκουραστεί, απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό του TLIFE το βράδυ του Σαββάτου. Και φυσικά δεν ήταν μόνη της!

Στο πλευρό της ήταν ο κολλητός της φίλος, γείτονας και συνεργάτης, Παύλος Σταματόπουλος!

Η φιλία τους κρατά αρκετά χρόνια κι όσο ο καιρός περνάει γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι, γι’ αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν να βγαίνουν μαζί τα βράδια και τα πρωινά. Άλλωστε ο φωτογραφικός φακός τους πετυχαίνει παρέα σε πολλές πρεμιέρες, κοσμικές εκδηλώσεις αλλά και στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο ένας ”συνοδεύει” τον άλλο και σε πιο απλά, καθημερινά πράγματα ενώ συνήθως δημοσιοποιούν και φωτογραφίες από τις στιγμές τους στο twitter. Ακόμα και την ημέρα που η Ναταλία Γερμανού έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή, ο Παύλος και η Σίσσυ παρακολούθησαν μαζί την εκπομπή από το σπίτι της δεύτερης κι ύστερα ξεκίνησαν τα twits.

Αυτή τη φορά λοιπόν, οι δυο τους βρέθηκαν στην ”Ακτή Πειραιώς” και διασκέδασαν με το μοναδικό πρόγραμμα των Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Μίλτο Πασχαλίδη και Γιάννη Κούτρα. Το ίδιο βράδυ μάλιστα, διασκέδασε εκεί και η Σοφία Παυλίδου με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Read More

And More