Σ. Χρηστίδου: Διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που τραγούδαει ο Θοδωρής, βάζοντας τέλος στις φήμες!

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου βάζοντας οριστικό τέλος στις φήμες για χωρισμό. Η γνωστή παρουσιάστρια διασκέδασε με τους φίλους της σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει τρυφερές ματιές με τον σύζυγό της
Χαλαρή και ευδιάθετη η Σίσσυ πήγε την Παρασκευή το βράδυ στο “Αθηνών Αρένα” και απόλαυσε για μια ακόμη φορά τον σύζυγό της στη σκηνή, αλλά και τις ερμηνείες του Σάκη Ρουβά και της Ελένης Φουρέιρα.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος δεν σταμάτησε να τραγουδά τα αγαπημένα κομμάτια του Θοδωρή, να τον κοιτά και να τον χειροκροτεί. Εκείνος με τη σειρά του, την πλησίασε για να τις αφιερώσει μερικά από τα τραγούδια του.

Η παρουσιάστρια από την αρχή διέψευσε όσα ακούστηκαν για την κρίση στο γάμο της, πρώτα γράφοντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. “Θ+Σ=ΛΟΒ whether they like it or not!” και στη συνέχεια μιλώντας στο Star και εκφράζοντας τη λύπη και τον εκνευρισμό της για όσα γράφονταν για την οικογένειά της.

Read More

And More