Σίσσυ Χρηστίδου στο TLIFE: Τα Χριστούγεννα με τα αγόρια της και το μεγάλο της… όνειρο!

Πρωί Κυριακής και η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται που αλλού… στο showroom της στο Χαλάνδρι. Μπαίνοντας μέσα ακούω τη φωνή του μικρού Φίλιππου (ήταν μαζί με την μαμά του στα ατελιέ της) και λίγο αργότερα βλέπω την Σίσσυ ντυμένη με τα γιορτινά της να με υποδέχεται με ένα μεγάλο χαμόγελο…

“Είμαστε εδώ για το bazaar”, μου λέει ενώ λίγες μέρες αργότερα που θα ξαναμιλήσουμε μαθαίνω ότι το φιλανθρωπικό event που οργάνωσε είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και αυτό την έκανε να χαρεί!

Τι άλλο όμως, την κάνει ευτυχισμένη; Τα δυο παιδιά της; Ο σύζυγός της Θοδωρής, με τον οποίο μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με τα ωράριά τους, αλλά την βρίσκουν την άκρη; Ή το ενδεχόμενο ενός ακόμη μωρού (μου εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει μεγάλη οικογένεια); Μάλλον όλα τα παραπάνω, αφού για την Σίσσυ αγάπη είναι… τα άκρα!
Τι λέει όμως, η ίδια στο TLIFE;
Έχεις στολίσει το σπίτι; Πώς είναι φέτος πού τα δυο αγόρια σου έχουν μεγαλώσει και αρχίζουν να καταλαβαίνουν σιγά σιγά τις γιορτές;
“Έχουμε στολίζει από τις αρχές του Νοέμβρη! Από τα πρώτα γενέθλια του Φίλιππου, τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας γιορτή. Ειδικά όμως τώρα, που τα παιδιά μεγάλωσαν λίγο, στολίζουμε νωρίς, ξεστολίζουμε αργά, φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια και γλυκά, γεμίζουμε κάθε μέρα το σπίτι μας με κόσμο και το ζούμε όσο πιο γιορτινά μπορούμε!”

Πού θα περάσετε τις φετινές γιορτές;
“Θα είμαστε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αθήνα γιατί ο Θοδωρής έχει εμφανίσεις στο Camorra και προγραμματίζουμε να πάμε Θεσσαλονίκη στις αρχές του χρόνου για να δούμε τις οικογένειες μας”.
Θυμάσαι πότε και πώς πέρασες τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, μέχρι σήμερα;
“Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα του πρώτου μου παιδιού, γιατί τότε ήταν που ξαφνικά όλα αυτά απέκτησαν νόημα. Πιο πριν τα γιορτάζαμε πιο χαλαρά, λιγότερο οικογενειακά”.

Πριν λίγες μέρες οργάνωσες στο minisize ένα φιλανθρωπικό bazaar. Υπήρξε ανταπόκριση από τον κόσμο;
“Το bazaar διοργανώθηκε από την ομάδα του blog του www.sissychristidou.com. Είμαστε πέντε νέες μαμάδες και γυναίκες που έχουμε στόχο να πραγματοποιήσουμε πολλές τέτοιες ενέργειες με σκοπό την στήριξη ανθρώπων που το χρειάζονται. Χαίρομαι που με ρωτάς γιατί αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο για αυτή του την ανταπόκριση. Και για το bazaar αλλά και για τα γουράκια που φτιάξαμε για τα Παιδικά Χωριά SOS, η αγκαλιά του κόσμου ήταν απίστευτη! Πραγματικά συγκινητική. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την ημέρα εκείνη. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται γι’ αυτό και στο showroom οι προσφορές και εκπτώσεις μέχρι 70% σε όλα μας τα είδη και φυσικά τα γουράκια μας για τον ίδιο σκοπό θα ισχύουν μέχρι και το τέλος του χρόνου”.

Πιστεύεις ότι μέσα από αυτό το νέο σου εγχείρημα και τις συλλογές ρούχων έχεις βρει την Σίσσυ; Αυτό που πιθανότατα να σε εκφράζει περισσότερο;
“Η αλήθεια είναι ότι περνάω υπέροχα. Είναι η μέρα μου γεμάτη σχέδια, χαρά και παιδικά χαμόγελα. Με κάνει πολύ χαρούμενη. Τον εαυτό δεν αισθάνομαι ότι τον έχασα ποτέ, και στην τηλεόραση έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές επίσης. Απλά σε αυτή τη φάση, το απολαμβάνω και έχει αποσπάσει όλη μου την προσοχή”.
Επειδή ξέρω ότι η δουλεία σου απαιτεί πολύ χρόνο και αντίστοιχα και ο Θοδωρής έχει φορτωμένο πρόγραμμα… Πώς τα προλαβαίνετε όλα;
“Αυτό είναι και το μόνο μας θέμα. Κλείνουμε ραντεβού! Οι ώρες που δουλεύουμε είναι όντως πολλές αλλά φροντίζουμε πάντα να κρατάμε πολύ χρόνο με τα παιδιά μας και λίγο ακόμα για τους δυο μας. Νομίζω σιγά σιγά τα καταφέρνουμε καλύτερα”.

Έχετε ορίσει ρόλους και αρμοδιότητες στο σπίτι;
“Οι ρόλοι μας είναι λίγο πολύ κλασικοί. Εγώ έχω την ευθύνη του σπιτιού, της καθαριότητας, του γεμάτου ψυγείου και ο άντρας μου των εξωτερικών υποχρεώσεων όπως λογαριασμοί κτλ”.
Ποιος από τους δυο είναι πιο αυστηρός με τα αγόρια;
“Κανένας! Προσπαθούμε πολύ να είμαστε σταθεροί στα όρια που θέτουμε αλλά νομίζω πως συχνά μας κάνουν ότι θέλουν. Είμαστε όμως τυχεροί γιατί είναι καλά παιδάκια και δεν το εκμεταλλεύονται. Εγώ είμαι αυστηρή κυρίως με το πρόγραμμα τους. Αλλά μεγαλώνουν αρκετά ελεύθερα”.
Μετά από δυο παιδιά, θεωρείς ότι η σχέση και τα όριά σας έχουν δοκιμαστεί;
“Η σχέση με τον ερχομό των παιδιών μπορεί να δοκιμάζεται αλλά κυρίως δυναμώνει. Νιώθω πολύ τυχερή που ο Θοδωρής είναι πατέρας των παιδιών μου και η εικόνα του με τα δυο μας αγόρια με κάνει να τον ερωτεύομαι κάθε μέρα και περισσότερο. Είναι υπέροχος μπαμπάς!”
Έχουν υπάρξει στιγμές κρίσης; Ποιο το μυστικό για να τις αντιμετωπίσεις;
“Φυσικά και υπήρχαν στιγμές δύσκολες. Πιο πολύ πρακτικές. Δυσκολίες στην καθημερινότητα. Κυρίως με το πρώτο μας παιδί, γιατί τότε ήταν που ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Αλλά για μένα το μυστικό είναι κάθε φορά να βλέπεις το πρόβλημα, να κρατάς το χέρι του άλλου και να το αντιμετωπίζετε μαζί. Όχι απέναντι. Και εμείς πάντα κάναμε ακριβώς αυτό”.
Είναι τελικά εύκολο για δυο ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο να είναι μαζί; Δεν είστε στο ίδιο επάγγελμα, αλλά υπάρχουν κοινές ανησυχίες που να μοιράζεστε;
“Νομίζω πως βοηθάει πολύ γιατί υπάρχει αμοιβαία κατανόηση. Συχνά με ρωτάνε πως νιώθω που ο Θοδωρής δουλεύει νύχτα, μέσα στις θαυμάστριες και τους πειρασμούς. Εγώ δεν το είδα ποτέ έτσι. Είναι η δουλειά του, την αγαπάει και είναι εξαιρετικά ταλαντούχος σε αυτό που κάνει. Είναι στρατιώτης και δουλεύει με απίστευτη πειθαρχεία και αγάπη για αυτό.
Το ότι έχω βρεθεί για πολλά χρόνια στις ίδιες συνθήκες με κάνει να το βλέπω ξεκάθαρα. Δεν ξέρω αν ήμουν εκτός χώρου πως θα ένιωθα και αν θα έδειχνα την ίδια κατανόηση”.

Με αφορμή την τελευταία μεγάλη επιτυχία του Θοδωρή, τι είναι αγάπη για εσένα;
“Αγάπη είναι τα άκρα. Αγάπη είναι δέσιμο και ελευθερία. Είναι πόνος και ευτυχία. Αγάπη, πάνω από όλα, είναι η άνευ όρων αποδοχή. Αγάπη είναι η ζωή. Σήμερα το πρωί, που ήμασταν οι τέσσερις μας στο αμάξι. Ακούγαμε δυνατά μουσική, χορεύαμε, τραγουδούσαμε και γελούσαμε με την καρδιά μας. Αυτό είναι αγάπη”.
Πώς βλέπεις το ενδεχόμενο για ένα ακόμη παιδί;
“Φέτος την ώρα που στολίζαμε το δέντρο, κοιτούσα τα παιδιά μου να βάζουν τις μπάλες, να παίζουν μαζί και να βοηθάει ο μεγάλος τον μικρό και είπα στον άντρα μου: Δύο παιδιά είναι λίγα, πολύ λίγα! Νομίζω σου απάντησα!”
Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου μετά από λίγα χρόνια;
“Με ακόμα μεγαλύτερη οικογένεια, κάνοντας πράγματα που αγαπάω και με γεμίζουν”.
Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο που έχεις/ ή θα ήθελες να πραγματοποιήσεις;
“Ήταν του άντρα μου αλλά τώρα πια είναι κοινό. Το μεγαλύτερο όνειρο μας είναι όταν γεράσουμε, και τα παιδιά μας φύγουν και κάνουν την δική τους οικογένεια, να κάνουμε τον γύρω του κόσμου!”
Ποια η ευχή σου για τις φετινές γιορτές;

Αγάπη και υγεία για όλο τον κόσμο και κυρίως ενότητα!

Η φωτογράφιση έγινε στο showroom του Minisize, που βρίσκεται στο πάτημα Χαλανδρίου, Αντ. Τρίτση 1 & Ηρακλείτου! Τα φόρεμα της Σίσσυς είναι από την τελευταία της συλλογή, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της επιμελήθηκε η καλή της φίλη και make up artist Ρούλα Σταματοπούλου

Read More

And More