Η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει τη δίαιτά της! Πόσα κιλά έχασε;

Μια μεγάλη προσπάθεια κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου για να χάσει 13 κιλά. Η παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει εδώ και 17 μέρες δίαιτα και φαίνεται πως έχει συμμάχους όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. Γι’ αυτό φροντίζει να τους ενημερώνει τακτικά για τα αποτελέσματα.

Μοιράζεται μάλιστα και κάποια tips που τις έδωσε η διατροφολόγος της Μαρία Ψωμά μέσα από το blog της. Τα σημαντικότερα είναι να πίνει πολύ νερό, να τρώει σαλάτες και να μην παραλείπει κανένα από τα γεύματα της. Η Σίσσυ έχει βάλει στόχο να χάσει όλα τα κιλά και να το κάνει σωστά!

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης δηλώνει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα κιλά της. “Σέβομαι τη δική της ανάγκη! Δε με ενοχλεί αν είναι 74, 104 ή 24 κιλά! Δε με ενοχλεί καθόλου. Είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός και ο καθένας πρέπει να αγαπά το σώμα του έτσι όπως είναι και εγώ τη θαυμάζω γιατί όπως και να είναι το σώμα της το αγαπά και για εμένα αυτό είναι τρομερά σέξι”, δήλωσε πρόσφατα ο frontman των Onirama.

Παρόλα αυτά εκείνη συνεχίζει την προσπάθειά της και μετρά τις μέρες, όπως θα διαπιστώσεις κι από την παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram. Μέχρι τώρα έχει χάσει 2 κιλά!

Read More

And More