Η Σ. Χρηστίδου πιο sexy από ποτέ: “Δεν έχω ζήσει την απιστία, μακριά από μας!”

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο περιοδικό “Εγώ” για την ζήλια, για την απιστία, για το δεύτερο παιδί , για τα κιλά της και για τα επαγγελματικά της!
Για την ζήλια προς τον σύζυγό της και το φιλί με την Άννα Βίσση, η γνωστή παρουσιάστρια είπε : “Ήταν η Άννα Βίσση όμως! Αν ήταν μια θαυμάστρια μπορεί και να με ενοχλούσε. Ενδεχομένως αν στο μέλλον μου ορμήξει και εμένα, για παράδειγμα ο Σάκης Ρουβάς, να μη αντισταθώ!” και στη συνέχεια για την απιστία αποκάλυψε : “Η απιστία είναι κάτι που δεν έχω ζήσει γι’ αυτό και δεν θέλω να είμαι απόλυτη στο πως θα λειτουργούσα. Μακριά από εμάς!”
Όσον αφορά αν θέλει η οικογένεια Μαραντίνη ένα δεύτερο παιδί, η Σίσσυ δήλωσε : “Βεβαίως και θέλουμε. Πριν όμως κάνω ένα δεύτερο παιδί, θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα του αφοσιωθώ το ίδιο όπως και στον Φίλιππο.”

Για τα 30 κιλά που έχασε μέσα σε 2 χρόνια η ίδια αποκάλυψε : “Δεν αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη από πριν τώρα που έχασα κιλά. Άλλωστε η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από τα κιλά μου. Με κάνουν άλλα πράγματα πιο ευτυχισμένη!”

Για τη διατροφή της: “Τρώω ό,τι μαγειρεύουμε, αλλά προσέχω. Κυρίως τρώω ό,τι τρώει ο γιος μου.- ως γνωστόν τα παιδιά δεν τρώνε λιπαρά-, αλλά με βοήθησε και η διαιτολόγος, η Μαρία Ψωμά, η οποία μου έδωσε μια επιπλέον καθοδήγηση.

Τέλος όσον αφορά τα επαγγελματικά είπε: “Η επαγγελματική μου ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι μια συνειδητή επιλογή.”
Διαβάστε περισσότερα στο “Εγώ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More