To ΤLIFE βρέθηκε backstage στη φωτογράφηση της Α. Σκλεναρίκοβα στην Ελλάδα! Δες φωτογραφίες

Απ’ ό, τι φαίνεται η Ανδριάννα λατρεύει την Ελλάδα και δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στη χώρα μας. Επέστρεψε λοιπόν την περασμένη Παρασκευή για μια εντυπωσιακή φωτογράφηση, στo πλαίσιo της συνεργασίας της με γνωστή εταιρία ρούχων.
Το TLIFE βρέθηκε backstage στη φωτογράφηση για τις ανάγκες της καμπάνιας και σου δίνει μια μικρή γεύση από το look της Ανδριάννας.

Το μοντέλο με τα πιο μακριά σέξι πόδια ντύθηκε στα μαύρα και πόζαρε επάνω σε μια μηχανή αλλά και περπατώντας ανάμεσα σε πυκνούς καπνούς, σε μια wild αισθητικής φωτογράφηση. Με ροκ σικ σύνολο και σέξι διχτυωτό καλσόν η πανύψηλη καλλονή από τη Σλοβακία στάθηκε δίπλα σε μια Harley Davidson και πόζαρε στο φακό του Τάσσου Βρεττού.

Στη φωτογράφηση συναργάστηκαν ο make-up artist των επωνύμων Αχιλλέας Χαρίτος, ο hair stylist Στέφανος Βασιλάκης και η στιλίστρια Σάντυ Καραγιάννη. Ενώ, το concept Της φωτογράφησης είεχ δυο φάσεις. Το Σάββατο η Αντριάνα βρέθηκε στον πολυχώροσ το Κεραμικό και την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στην Πειραιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή Καρεμπέ διαμένει σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Βουλιαγμένη.

Φυσικά μια επίσκεψη στην Ελλάδα καλοκαιριάτικα, δεν μπορεί παρά να συνδυαστεί με διακοπές σε κάποιο νησί. Τα πηγαδάκια κάνουν λόγο για ένα ταξιδάκι σε κοντινό νησί, πιθανότατα τον γραφικό Πόρο, από την ερχόμενη Τρίτη.

Read More

And More