Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Νιώσαμε πως ο κύκλος αυτός έκλεισε… Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Αναμφισβήτητα δεν είναι απλώς η είδηση της ημέρας, είναι η είδηση του καλοκαιριού! Μην σας πω δηλαδή πως στην πορεία θα αποδειχθεί και η είδηση της σεζόν ! Ναι, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν την απόλυτη ανατροπή, κλείνοντας πίσω τους την πόρτα του Mega και δίνοντας πλέον τα χέρια με τον ΑΝΤ1.

Από εκεί που όλοι περιμέναμε πως το γνωστό ζευγάρι θα παραμείνει στο Μεγάλο Κανάλι και παραδοσιακά θα συνεχιστεί για ακόμα μία χρονιά το “Πρωινό Tous”, εκείνοι αποφάσισαν να ταράξουν για τα καλά τα τηλεοπτικά νερά, ξεκινώντας ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι.

Μάλιστα, οι επαφές τους με τον ΑΝΤ1 έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, μιας και τίποτα δεν είχε διαρρεύσει όλο αυτό το διάστημα. Μπορεί να είχε υπάρξει μία συνάντηση του ζευγαριού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο πριν από περίπου ένα μήνα σε κοσμικό εστιατόριο της πόλης, όμως, αυτή η συνάντησή τους δεν σήμαινε απαραίτητα και κάτι, μιας και η Φαίη και ο Γιώργος διατηρούν με τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1 άκρως φιλικές σχέσεις.

Όλα, όμως, ξεκίνησαν μετά το πρόσφατο ραντεβού που είχε το ζευγάρι με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρο Μπούτο. Ένα ραντεβού το οποίο ναι μεν έγινε σε φιλικό κλίμα, όμως, δεν κατέληξε πουθενά, μιας και το οικονομικό ήταν ένα αγκάθι στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Βλέπετε, παρά την απίστευτη επιτυχία που σημείωσε και αυτή την χρονιά η εκπομπή, το ζευγάρι όχι μόνο δεν θα εξαργύρωνε ενόψει νέας χρονιάς την επιτυχία του, αλλά λέγεται πως τους προτάθηκε νέα μείωση αποδοχών, όπως επίσης το κανάλι δεν θέλησε να ανάψει και το πράσινο φως στο μεταμεσονύχτιο late night show που είχε αρχικά υποσχεθεί στον Γιώργο Λιάγκα.

Όσο για την Φαίη κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς ακούστηκε έντονα πως κι εκείνη είχε μία μικρή δυσαρέσκεια με το κανάλι, γιατί πίστευε λέει πως δεν την αντιμετώπιζαν όπως ακριβώς της άξιζε, μετά από τα τρία χρόνια της απόλυτης επιτυχίας της στην καθημερινή ζώνη του σταθμού.

Και η Φαίη, αλλά και ο Γιώργος προς στιγμή δεν μιλούν πουθένα. Παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με άτομα από το στενό επαγγελματικό και φιλικό τους περιβάλλον, απο τα οποία μας μεταφέρθηκαν οι σκέψεις του ζευγαριού και όχι μόνο…

“Ένιωσαν πως έκλεισε αυτός ο κύκλος στο Mega… Ένιωσαν πως ίσως ήρθε η ώρα για να επιχειρήσουν κάτι καινούργιο και για να ξεκινήσουν ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι”, λέει αποκλειστικά στο TLIFE φιλικό τους πρόσωπο και προσθέτει: “Δεν ήταν για εκείνους μία εύκολη απόφαση. Παρόλα αυτά είπαν να το τολμήσουν… Να το τολμήσουν να ξεκινήσουν κάτι νέο”.

– Οι οικονομικές διαφορές τους με το Mega είναι η κύρια αιτία αυτού του διαζυγίου;
– Δεν το νομίζω… Η Φαίη και ο Γιώργος δεν αποφάσισαν το τι θέλουν να κάνουν του χρόνου βάση μόνο των χρημάτων. Η απόφαση αυτή πάρθηκε γιατί ένιωσαν βαθιά μέσα τους την ανάγκη της ανανέωσης”…

Σε ό,τι έχει να κάνει δε με το υπόλοιπο “Πρωινό Mou”, μάθαμε πως ούτε ο Ακης Πετρετζίκης, ούτε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σκέφτονται να ακολουθήσουν την Φαίη και τον Γιώργο. Τουλάχιστον για την ώρα…

Όσο για το τι θα κάνει το ζευγάρι στον ΑΝΤ1; Εννοείται πρωινό, μιας και το κανάλι με αυτή την μεταγραφή επιχειρεί αυτόματα να αναστήσει και την ημι-λιπόθυμη καθημερινή, πρωινή του ζώνη. Ο Γιώργος δε, είναι πολύ πιθανό να αναλάβει από Οκτώβρη και την παρουσίαση του μεταμεσονύχτιου late night show που προγραμματίζεται στον ΑΝΤ1 και είναι κάτι που το θέλει τόσο πολύ…

Τέλος αξίζει να επισημάνουμε, πως το συμβόλαιο που υπέγραψε το ζευγάρι με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι για 2 + 1 χρόνια.

Read More

And More