Φ. Σκορδά: Στο Κιλκίς με τον γιο της και ο Γιώργος στην Αθήνα!

Στους γονείς της στο Κιλκίς ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδας της μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής για την φετινή σεζόν. Φυσικά, μαζί της έχει και τον μικρό Γιάννη ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της Φαίης.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την οικογένειά του αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο ραδιόφωνο τον αναγκάζουν να μείνει στην πρωτεύουσα. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του OK! τον συνάντησε συνόδευσε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου συνόδευσε την σύζυγό του και το γιο του.

/

/

Μαμά και γιος έφτασαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και μαζί με τον αδερφό τςη Φαίης αναχώρησαν οδικώς για το πατρικό τους στο Κιλκίς. Οι γονείς της Δημήτρης και Εύα αλλά και οι γιαγιάδες της Αναστασία και Ελένη ανυπομονούσαν να σφίξουν στην αγκαλιά τους τον μικρό. “Ο Γιάννης όλη την ημέρα παίζει στον κήπο με τους παππούδες του”, περιγράφει η περήφανη μαμά στην εκπομπή “Για μπανάκι”, της Κύπρου.

/

Η παρουσιάστρια θα φροντίσει να γεμίσει μπαταρίες και να απολαύσει τις στιγμές με τον μικρό της πρίγκηπα. Παρόλα αυτά δεν ξεχνά και τους καλούς της φίλους αφού το βράδυ της Τετάρτης επισκέφτηκε το θέατρο Δάσος για να παρακολουθήσει την παράσταση “Ιππείς”.

Όλα αυτά, μέχρι να τελειώσει και ο Γιώργος με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να βρεθεί κοντά τους όπου θα ξεκινήσουν και επίσημα οι καλοκαιρινές διακοπές! Μπορεί ακόμα να μην έχουν προγραμματίσει κάτι συγκεκριμένο αλλά σίγουρα θα επιλέξουν κάποιες μέρες να πάρουν το σκάφος και να ταξιδέψουν στα αγαπημένα της Φαίης Επτάνησα.

Read More

And More