Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή στην Αθήνα με τον Γιώργο και τα παιδιά

H Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην Αθήνα μετά από ένα ξεκούραστο καλοκαίρι με το Γιώργο Λιάγκα και τα δύο τους παιδιά. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τόσο την αγαπημένη της Τήνο, όσο και την ιδιαίτερη πατρίδα της το Κιλκίς για να βρεθεί και πάλι στην Αθήνα, αφού η προετοιμασία για τη νέα σεζόν αναμένεται να την απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα, το αγαπητό ζευγάρι της τηλεόρασης βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, προκειμένου να πάρει το δρόμο του γυρισμού για την Αθήνα.

/

Στις φωτογραφίες οι δυο τους φαίνονται αρκετά ξεκούραστοι και έτοιμοι να πιάσουν και πάλι δουλειά, ενώ μαζί τους είναι φυσικά και οι δύο μονάκριβοι γιοι τους, Γιάννης και Δημήτρης. Το ζευγάρι πέρασε αρκετές από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Τήνο, όπου και φιλοξένησε και αρκετούς επώνυμους φίλους, όπως τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο, το Θέμη Γεωργαντά και τη Σάσα Σταμάτη και άλλα φιλικά και συγγενικά πρόσωπα.

Στη συνέχεια η Φαίη επισκέφτηκε τους γονείς της στο Κιλκίς και συνάντησε πολλούς αγαπημένους συγγενείς και φίλους. Την όμορφη παρουσιάστρια ακολούθησε λίγες μέρες αργότερα και ο Γιώργος Λιάγκας.

/

Οι δύο παρουσιαστές ετοιμάζονται για την πρώτη σύσκεψη με το κανάλι, που σύμφωνα με το άρθρο θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, ενώ θέλουν να ανανεώσουν την εκπομπή με καινούρια θέματα και φρέσκα πρόσωπα. Άλλωστε από τη νέα σεζόν στο Πρωινό θα βρίσκονται τόσο ο Κώστας Δόξας, όσο και η Μαίρη Συνατσάκη και ο Άρης Καβατζίκης.

Read More

And More