Φ. Σκορδά: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης;

H Φαίη Σκορδά, ένα μήνα μετά την γέννηση του μονάκριβου γιου της, είχε καταφέρει να χάσει τα 12 κιλά της εγκυμοσύνης και να επαναφέρει το σώμα της στα προηγούμενα ”κυβικά” του, χωρίς μάλιστα, ιδιαίτερο κόπο.

Ποια είναι όμως, τα μυστικά της ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα;

Η ίδια, όπως είχε δηλώσει και στην εκπομπή της, δεν κρύβει κάποιο μεγάλο μυστικό, αλλά το αδυνάτισμα ήταν θέμα σωματότυπου και διατροφής. Όπως διαβάσαμε λοιπόν, στο ”ΕΓΩ”, η γνωστή παρουσιάστρια ακολούθησε μια θρεπτική και υγιεινή διατροφή, που τη βοήθησε τόσο στην απώλεια βάρους όσο και στη λήψη θρεπτικών στοιχείων που είχε ανάγκη ο οργανισμός της κατά την περίοδο του θηλασμού.

Επιπλέον, οι καλοκαιρινοί μήνες της έδωσαν την ευκαιρία να γυμναστεί από νωρίς… μιας και λατρεύει το κολύμπι και το θαλάσσιο σκι! Καταναλώνει επίσης, πάνω από δύο λίτρα νερό την ημέρα, ώστε να μην αφυδατωθεί το δέρμα της , ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, παίρνει πολλά και μικρά γεύματα.

Αυτά αποτελούνται κυρίως από φρούτα, ξηρούς καρπούς, γάλα, μπάρες δημητριακών, σορμπέ παγωτά και πράσινες σαλάτες που έχουν άφθονα αντιξειδωτικά συστατικά. Χωρίς να αποκλείονται τα λαδερά και τα μακαρόνια, στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά της συμπεριλαμβάνονται επίσης, βραστά ψάρια και ψητά, όπως το φιλέτο κοτόπουλο.

Τέλος, αποφεύγει αρκετά τα τηγανητά και τις βαριές σάλτσες, αλλά λιγότερα τα γλυκά μιας και τους έχει αδυναμία…

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More