Φ. Σκορδά: Βόλτα με τον γιο της στη Βουλιαγμένη!

Τι κι αν τρέχει και δεν φτάνει η Φαίη Σκορδά με τις προετοιμασίες της πρεμιέρας της εκπομπής της; Πάνω από όλα στη ζωή της είναι ο γιος της για τον οποίο βρίσκει πάντα χρόνο! Έτσι, για ακόμα μία φορά, μαμά και γιος, απόλαυσαν τη βόλτα τους στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα μάλιστα, με το περιοδικό ”Hello”, o Γιαννάκης μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη Φαίη! Οι δυο τους λοιπόν, περιπλανήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στους δρόμους της Βουλιαγμένης, απολαμβάνοντας τον ζεστό ήλιο. Η Φαίη φανερά αδυνατισμένη κι ανανεωμένη, ήταν ιδιαίτερα τρυφερή με τον μικρό της πρίγκιπα, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, στεναχωριέται που μόλις ξεκινήσει η εκπομπή θα τον συναντά λιγότερες ώρες μέσα στη μέρα.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τις 17 Οκτωβρίου και στην μικρή οθόνη θα μπορούμε ξανά να απολαύσουμε τη γνωστή ομάδα, στην οποία θα βρίσκεται κανονικά και η Σάσα Σταμάτη. Τέλος, μέσα στην εβδομάδα θα γυριστεί και το τρέιλερ της εκπομπής, στο οποίο ο Γιώργος και η Φαίη θα έχουν έναν αρκετά χιουμοριστικό ρόλο…

Διάβασε περισσότερα στο ”Hello” που κυκλοφορεί!

Read More

And More