Φ. Σκορδά: Νιώθω συχνά ανασφάλεια για το μέλλον!

Η Φαίη Σκορδά φωτογραφίζεται για το περιοδικό Hello και με αφορμή τα έξι χρόνια που αυτό συμπληρώνει, δίνει συνέντευξη γύρω από τα προσωπικά της δρώμενα και την ευαισθητοποίσησή της σε ό,τι αφορά στα παιδιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τα παιδικά χωριά SOS στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης πριν από αρκετά χρόνια, παραδέχεται ότι η επίσκεψή της και η γνωριμία της με τους ανθρώπους που προσφέρουν εθελοντική εργασία, αλλά κυρίως με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό, την κάνουν να επιστρέφει συχνά εκεί στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία του παιδικού χωριού.

Για τον Γιώργο Λιάγκα
”Νομίζω πως ο Γιώργος κατάφερε να με κάνει αρκετά πιο διαλλακτική σε πολλά, καθώς θεωρούμαι ένας άνθρωπος συγκεντρωτικός και απόλυτος, αλλά στη σχέση μου με το σύζυγό μου δεν είμαι. Ή για να σας το διατυπώσω καλύτερα, δεν είμαι πλέον απόλυτη. Με τον Γιώργο μπαίνω στη διαδικασία να κάνω και ”δεύτερες σκέψεις”.

Επιπλέον, η Φαίη παραδέχεται ότι νιώθει την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ”ευχαριστώ” στην παρούσα φάση της ζωής της στους γονείς της, αποκαλύπτει πως η τελευταία φορά που ένιωσε πλήρης και ευτυχισμένη -τη δεδομένη χρονική στιγμή- ήταν πριν από 10 λεπτά που είπε ”καληνύχτα” στο μωράκι της και το φίλησε, ενώ δηλώνει σχετικά με την οικονομική κρίση:

”Όλους μας αφορά και η ζωή όλων μας έχει αλλάξει. Η οικονομική κρίση δεν επέφερε αλλαγές μόνο στην καθημερινότητά μας, αλλά κυρίως στην ψυχολογία μας. Νιώθω συχνά ανασφάλεια για το μέλλον, τους συγγενείς, τους φίλους και γενικότερα τους ανθρώπους που μαθαίνω ότι χάνουν τις δουλειές τους. Είναι πολύ στενόχωρη αυτή η αίσθηση.”.

Διάβασε περισσότερα στο ”Hello” που κυκλοφορεί!

Read More

And More