Φ. Σκορδά: Βρήκε ξανά τον σέξι εαυτό της!

Η Φαίη Σκορδά διανύει σίγουρα την καλύτερη χρονιά της ζωής της.

Πρώτα ήρθε η μετάβασή της, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, σε άλλη ζώνη και κανάλι που την εκτόξευσε και λίγο καιρό μετά, η γέννηση του μονάκριβου γιου της τον Απρίλιο.

Η ίδια, μπορεί να έγινε μαμά και να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στο μωράκι της, δεν παύει όμως να είναι γυναίκα.

Γι αυτό και κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό της και αμέσως μετά την εγκυμοσύνη επανήλθε στα κιλά της προ αυτής και τη σέξι σιλουέτα της.

Επιπλέον, άλλαξε τις ενδυματολογικές της συνήθειες και υιοθέτησε ένα πιο casual και άνετο Look, που την έκανε να φαίνεται περισσότερο προσιτή. Με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα έχει βρει τους τηλεοπτικούς τους ρυθμούς και όλα στη ζωή τους θα λέγαμε πως κυλάνε περίφημα.

Γνωρίζοντας ότι η τηλεοπτική επιτυχία δεν είναι κάτι δεδομένο και μόνιμο, η Φαίη εξακολουθεί να βάζει τα δυνατά της για να περάσει και τις φετινές ”εξετάσεις” με άριστα.

Μάλιστα, σε κοινή εμφάνιση της ίδιας και του συζύγου της, του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου, οι τέσσερίς τους μίλησαν μπροστά στις κάμερες και φωτογραφήθηκαν, κάτι που δείχνει ότι όλοι τους γνωρίζουν καλά πως το ζητούμενο στις μέρες μας είναι η επιβίωση και όχι η υπεροχή στις μετρήσεις.

Όσον αφορά στις εξελίξεις των προσωπικών της δεδομένων, όπως δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της σε έξι χρόνια από τώρα, φαντάζεται τον εαυτό της με τον Γιώργο και τα παιδιά τους να ξεκαρδίζονται στα γέλια σε ένα πάρκο και τα παιδιά τους να είναι πολλά, ακόμα και 4.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More