Φ. Σκορδά: Απαντά αν είναι για δεύτερη φορά έγκυος!

Στις φήμες που την ήθελαν να είναι για δεύτερη φορά έγκυος απάντησε η Φαίη Σκορδά από τον “αέρα” της εκπομπής της το πρωί.
Καλεσμένη του “Πρωινού mou” ήταν σήμερα η Μαρία Μπεκατώρου και όταν η συζήτηση ήρθε στο θέμα των παιδιών και της εγκυμοσύνης, η αμηχανία ανάμεσα στις δυο γυναίκες ήταν μεγάλη. Όταν, μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Μαρία Μπεκατώρου αν θέλει να αποκτήσει ένα παιδάκι, εκείνη αρχισε να λέει πως είναι προτεραιότητά της, χαμογέλασε και κοίταξε την Φαίη. Τότε η παρουσιάστρια της είπε: “Μην κοιτάς εμένα”.
Ο Γιώργος προσπάθησε να καταλάβει τι είχε συμβεί, αλλά δεν έβγαλε άκρη, ενώ οι δυο γυναίκες συνέχισαν να έχουν ένα πονηρό χαμόγελό.
Ωστόσο, η ίδια η Φαίη διέψευσε ότι είναι έγκυος, απαντώντας λίγο αργότερα σε ερώτηση της Μαρίας Μπεκατώρου. Συγκεκριμένα, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε ερωτήσεις και υπέβαλε σε δοκιμασίες την Μαρία, της ζητήθηκε να κάνει στους παρουσιαστές μια ερώτηση. Εκείνη επέλεξε την Φαίη και την ρώτησε ευθέως: “Είσαι έγκυος;” και η αυθόρμητή απάντηση της Φαίης ήταν: “Όχι”!

Read More

And More