Φαίη Σκορδά: Στο μαιευτήριο από το πρωί. Δίπλα της ο γιατρός της και ο Γιώργος Λιάγκας

Στο μαιευτήριο βρίσκεται από το πρωί, η Φαίη Σκορδά, καθώς σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για τον ερχομό του δεύτερου μωρού της. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στη μαιευτική κλινική Γαία και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο αγγελούδι της.

Όπως είναι φυσιολογικό, σήμερα το τιμόνι της εκπομπής θα αναλάβουν οι συνεργάτες της, καθώς για δεύτερη φορά η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης αναμένεται να ζήσει τη μαγεία της μητρότητας και να κρατήσει στην αγκαλιά της με τον σύζυγό της Γιώργος Λιάγκα το δεύτερο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Φαίη Σκορδά μπήκε στο μαιευτήριο σήμερα με ραντεβού, καθώς πέρασε η ημερομηνία που της είχε δώσει ο γιατρός της για τη γέννηση του μπέμπη της. Στο πλευρό της είναι ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαδικασία με τους τεχνητούς πόνους γίνεται με αργούς ρυθμούς κάτι που σημαίνει ότι όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια, θα γεννήσει μέσα στις επόμενες ώρες

Το ζευγάρι, μάλιστα, όλη την περασμένη εβδομάδα ήταν σε γλυκιά αναμονή για τη γέννηση του μωρού, με τον Γιώργο Λιάγκα να πειράζει την όμορφη Φαίη για το πότε θα γεννήσει. Η ίδια ως και την Πέμπτη βρισκόταν κανονικά στην εκπομπή, την Παρασκευή δεν κατάφερε να πάει, ενω το βράδυ της ίδιας μέρας παρακολούθησε τον τελικό του The Voice με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, από το σπίτι. (Δες εδώ τι είχε γράψει στο twitter)

Δες εδώ την τελευταία εμφάνιση στην εκπομπή της περασμένης Πέμπτης, πριν γεννήσει:

Stay tuned περισσότερες πληροφορίες σε λίγο!

Read More

And More