Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας: Μιλούν για το γιο τους και την συνύπαρξη στο πρωινό!

Συνεχίζουν για τρίτη χρονιά στην πρωινή ζώνη του Mega ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αλλά ταυτόχρονα είναι μαζί και εκτός πλατό. Οι οικοδεσπότες του “Πρωινό mou” έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια και κατά την διάρκεια της τελευταίας επταετίας έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή τους.

Ο Γιώργος ήθελε να αποκτήσει δική του οικογένεια αλλά δεν βιαζόταν μέχρι να έρθει το σωστό πρόσωπο, η Φαίη. Η σύντροφός του, από την άλλη, ονειρευόταν από μικρή την ημέρα που θα γίνει μάνα και το πραγματοποίησε έχοντας το πλευρό της τον δημοσιογράφο. Το ζευγάρι εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ! και τον Αστέρη Κασιμάτη τα συναισθήματά του!

Φαίη, φανταζόσουν πριν από μία επταετία ότι στα 32 σου χρόνια θα είσαι σύζυγος και μητέρα;

Αυτή την εικόνα την είχα πάντα στο μυαλό μου. Φαντάσου ότι ήθελα ακόμα πιο μικρή να έχω γίνει μητέρα. Ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια και να αποκτήσω παιδιά σε νεαρή ηλικία. Πιστεύω ότι είναι ιδανικό για μια γυναίκα να μην είναι μεγάλη όταν γίνεται μητέρα, εφόσον είναι εφικτό. Αν κάποιος μου έλεγε πριν από επτά χρόνια ότι με έβλεπε ήδη να είμαι μητέρα, δεν θα με παραξένευε.

Εσύ Γιώργο, ονειρευόσουν τη στιγμή που θα γινόσουν πατέρας;
Είμαι από τους ανθρώπους που ήθελαν να δημιουργήσουν δική τους οικογένεια, αλλά δεν το προσδιόριζα χρονικά. Δεν βιαζόμουν, γι’ αυτό και έκανα οικογένεια στα σαράντα μου. Συνέβη όταν γνώρισα το κατάλληλο πρόσωπο,τη Φαίη. Το γεγονός ότι έκανα οικογένεια θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συνέβη στη ζωή μου την τελευταία επταετία.

Φέτος είναι η τρίτη σας σεζόν ως τηλεοπτικό δίδυμο, πόσο πιστεύετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε μαζί;
Φαίη: Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς. Και όταν ξεκινήσαμε είχαμε ενδοιασμούς αλλά και τη δεύτερη χρονιά. Κανείς δεν ήξερε πώς θα λειτουργήσει. Ο κόσμος είναι που θα κρίνει αν κάτι στην τηλεόραση έχει προοπτική. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Πρέπει να δίνεις καθημερινά τη μάχη σου.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More