Φ. Σκορδά: Η ξαφνική αδιαθεσία και η επιθυμία για δεύτερο παιδί!

Στην Αθήνα πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Από ότι φαίνεται εντός της πόλης θα περάσει και αυτό αφού η παρουσιάστρια του “Πρωινό mou” ταλαιπωρείται από μία μικρή αδιαθεσία. Μάλιστα εξαιτίας αυτής αναγκάστηκε να φύγει εκτάκτως από την εκπομπή της Παρασκευής δημιουργώντας ένα μυστήριο γύρω από την αιτία της αποχώρησης.

/

Αν και ξεκίνησε την εκπομπή κανονικά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, λίγα λεπτά πριν το τέλος της αποχώρησε από το πλατό. Επιστρέφοντας από διαφημιστικό διάλειμμα απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό και στην καλεσμένη του εκείνη την ώρα, Κάτια Δανδουλάκη, ανέφερε ότι “η Φαίη χρειάστηκε να αποχωρήσει λόγω μιας μικρής αδιαθεσίας”, ωστόσο τόνισε πως “δεν είναι κάτι σοβαρό”.

/

Βέβαια, δεν άργησαν τα σχόλια ότι πίσω από αυτό κρύβεται μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Ένα από τα πρώτα ήταν και αυτό της Δέσποινας Καμπούρη που έγραψε στο twitter της:

/

Η Φαίη δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι και δεν την νοιάζει αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Ακόμα, έχει πει ότι τη συγκινεί ιδιαίτερα η ιδέα της υιοθεσίας. Πάντα ήθελε να κάνει παιδιά και να έχει μεγάλη οικογένεια.

Λάδι στη φωτιά έριξαν και οι διατροφικές επιλογές της Φαίης το προηγούμενο βράδυ που είχε καλεμσένο στο σπίτι της τον Δημήτρη Γιαννέτο. Οι δύο κολλητοί φίλοι έφαγαν λαχταριστή πίτσα αλλά και την αγαπημένη τους λιχουδιά που δεν είναι άλλη από το παγωτό!

Λες να περιμένει το δεύτερο μωράκι της;

H Φαίη πριν από λίγο έγραψε στο twitter της πως είναι καλύτερα και ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν περαστικά!

Πηγή φωτογραφιών: περιοδικό Hello

Read More

And More