O Έλληνας μάνατζερ του Σκορπιού, οι βίλες – κοσμήματα της Λευκάδας και το γαλλικό ντοκιμαντέρ για το πάρτι, που θα παρουσιάσει ο Αλιάγας!

To χλιδάτο πάρτι της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό, έκανε την χώρα μας και τα όμορφα μέρη της ν’ ακουστούν για ακόμη μια φορά στο εξωτερικό και υπάρχει και συνέχεια… Σύμφωνα με πληροφορίες το γαλλικό κανάλι ΤF1 ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ με αφορμή το λαμπερό πάρτι της πάμπλουτης Ρωσίδας, που θα μεταδοθεί στις 14 Ιουνίου, στην εκπομπή του Νίκου Αλιάγα και της Sandrine Quétier, με τίτλο 50 Minutes Inside.

Το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ
Το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού έμεινε στην Ελλάδα για μια εβδομάδα και “όργωσε” στις περιοχές της Λευκάδας, του Μεγανησίου αλλά και του ιδιωτικού νησιού – των Ριμπολόβλεφ πια – Σκορπιού. Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στον Σκορπιό και στην οικογένεια Ωνάση από την πρώτη μέρα του γάμου του Αριστοτέλη με την Τζάκι Κένεντι, στην πώληση του ιδιωτικού νησιού στους Ριμπολόβλεφ, στο χλιδάτο πάρτι της Εκατερίνα της 4ης Ιουνίου, στο κατά πόσο έχει γίνει πόλος έλξης των πλουσιών η Λευκάδα μετά τους Ριμπολόβλφ αλλά και στα πολυτελή ακίνητα που είναι προς πώληση και έχουν τεράστια ζήτηση!

Ο Έλληνας μάνατζερ του Σκορπιού που ήταν κοντά στην οικογένεια Ωνάση και που συναναστρέφεται με τους Ριμπολόβλεφ
Βασικός πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ και ξεναγός της περιοχής που πάντα προκαλεί ένα μυστήριο, είναι ο Έλληνας Κάπτεν Γιάννης, όπως όλοι αποκαλούν και όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ. Ο ίδιος μιλάει σπάνια και είναι από τις λίγες φορές που ακούμε γι’ αυτόν.

Ο Κάπτεν Γιάννης (ο εικονιζόμενος με την μπλε μπλούζα παρακάτω) είναι ο μάνατζερ του Σκορπιού και ζει στο ιδιωτικό νησί εδώ και 16 χρόνια! Είναι ο οδηγός των yachts που βρίσκονται στο νησί κι εκτός από τη συναναστροφή του με τους Ριμπολόβλεφ, που πρόσφατα αγόρασαν τον Σκορπιό, έχει συναντήσει και την Αθηνά Ωνάση.

Φυσικά γνώριζε πολύ καλά την μητέρα της, Χριστίνα, η οποία μάλιστα βάφτισε και τον γιο του και του έδωσε το όνομα Αλέξανδρος, προς τιμήν του αδερφού της που σκοτώθηκε σε αεροπλανικό δυστύχημα και που θάφτηκε στον Σκορπιό.

Όλες αυτές τις ιστορίες διηγείται ο κάπτεν Γιάννης στο ντοκιμαντέρ και ξεναγεί τη Γαλλίδα δημοσιογράφο Sarah Amrouni και τον cameraman Cedric στα κρυφά μονοπάτια του νησιού και της τριγύρω περιοχής. Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν κι άλλοι άνθρωποι που ζουν στο Σκορπιό αλλά και την Λευκάδα.

Μία από αυτές είναι και η Naomi Jane Adams, Managing Director του Book On In Lefkada, που εξηγεί στο TLIFE όσα είπε στη γαλλική κάμερα για το 50 Minutes Inside: “Μίλησα για την άνοδο του luxury τουρισμού στο Μεγανήσι και στην Λευκάδα, μετά την αγορά του Σκορπιού από τους Ριμπολόβλεφ.”

Και συνεχίζει: “Η επιστροφή – διασήμων σε όλο τον κόσμο – ιδιοκτητών στον Σκορπιό, προσελκύει πλούσιους που θέλουν να κάνουν τουρισμό στα νησιά μας και που ενδιαφέρονται για υπερπολυτελείς βίλες. Στο ντοκιμαντέρ δείχνω μία από αυτές, το Bali Estate. Αναφέρεται και η τιμή της.”

Mία ακόμη που έχει μεγάλη ζήτηση, ανήκε στην οικογένεια Ωνάση (σ.σ θα τη δούμε παρακάτω).

Η Νaomi Jane Adams παραχώρησε στο TLIFE πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στις 19:00 ώρα Γαλλίας το Σάββατο, στο TF1.

H Naomi με τον Captain John ή… κάπτεν Γιάννη

Tο γύρισμα του γαλλικού ντοκιμαντέρ στη βίλα – κόσμημα, στο Περιγιάλι της Λευκάδας που ονομάζεται Bali Estate και που η αξία του ανέρχεται στα 15.000.000 εκαταμμύρια ευρώ! Φυσικά ενοικιάζεται και η ζήτηση τώρα πια είναι μεγάλη, όπως περιγράφει η Naomi στο TLIFE αλλά και στο γαλλικό TF1.

Αν θες να ονειρευτείς λίγο ακόμη δες και κάποιες φωτογραφίες από τη Villa Veneziano που βρίσκεται στη Λευκάδα και που ανήκε στην οικογένεια Ωνάση, συγκεκριμένα στον τρίτο σύζυγο της Χριστίνας Ωνάση, Sergei Kauzov. Η τιμή της ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ και η ζήτηση είναι επίσης μεγάλη!

Το γαλλικό ντοκιμαντέρ θα μπορεί κανείς στην Ελλάδα, να το παρακολουθήσει από το facebook του Book On In Lefkada.

Read More

And More