Σκορπιός: Όλα έτοιμα για το πάρτι χλιδής, για τα 25α γενέθλια της Ριμπολόβλεβα!

Το «Ευτυχισμένα Γενέθλια» που θα τραγουδήσουν στις 4 Ιουνίου, στην Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, οι διάσημοι καλεσμένοι της, θα είναι το λαμπερό «come back» του νησιού στη χλιδή και στη διασκέδαση.

Εργάτες, τεχνικοί και ηλεκτρολόγοι δουλεύουν νυχθημερόν για την πλήρη αποκατάσταση των μπανγκαλόου και τη φωταγώγηση των χώρων. Σύμφωνα με το ”Έθνος”, στις αρχές Μαρτίου η νεαρή κληρονόμος Εκατερίνα επέβλεψε ιδίοις όμμασι την ανακαίνιση.
«Ηρθα στον Παράδεισο», είπε στον δήμαρχο Μεγανησίου Στάθη Ζαβιτσάνο ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτης του μυθικού Σκορπιού. Ετσι χαρακτήριζε τον Σκορπιό κι ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο Ρώσος ζάπλουτος ελληνολάτρης, σχεδόν δύο χρόνια μετά την αγορά του νησιού, θα δείξει τον επίγειο παράδεισό του στο πλήθος των «τζετ σέτερ» φίλων του, σε ένα μεγαλειώδες πάρτι που θα κάνει πάνω στο νησί, τιμώντας τα 25α γενέθλια της κόρης του.
Στο ιδιόκτητο νησί θα πατήσουν το πόδι τους τον προσεχή Ιούνιο πάμπλουτοι επιχειρηματίες, γαλαζοαίματοι και πολλοί σταρ, προσωπικοί φίλοι της οικογένειας ενώ η Beyonce είπε το ”ναι” – αφού ικανοποιήθηκε οικονομικά – και θα είναι εκείνη που θα διασκεδάσει τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Διάβασε ειδήσεις από όλα τα μέρη της Ελλάδας, στο Newsit

Read More

And More