Το TLIFE εντόπισε τον Robert De Niro και τον John Travolta στη Σκύρο! Φωτογραφίες

Οικογενειακές διακοπές στα ελληνικά νησιά κάνουν ο Robert De Niro και ο John Travolta! Οι δύο Χολιγουντιανοί ηθοποιοί απολαμβάνουν εδώ και λίγες μέρες τον ήλιο και τις ομορφιές της χώρας μας.

John Travolta – Robert De Niro: Συνεχίζουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά!

Με πρώτο σταθμό την Σαντορίνη, έφτασαν με την θαλαμηγό Alexander της οικογένειας Λάτση που τους φιλοξενεί μέχρι την Μύκονο, τη Σκιάθο αλλά και τη Σκύρο. Εκεί, τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE!

/

Οι δύο ηθοποιοί και οι οικογένειές τους απόλαυσαν τα καταγάλανα νερά στην περιοχή Λιναριά ενώ στην παρέα τους ήταν εκτός από τον Πάρη Κασιδόκωστα και τον στενό του συνεργάτη Γιώργο Αρσενάκο. Ο Πάρις συνεργάζεται με τους δύο ηθοποιούς στα πλαίσια της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών 1821 Pictures που διατηρεί στο εξωτερικό. Στην παρέα τους ήταν και η Εριέττα Κούρκουλου με τον κολλητό της φίλο Κώστα Μαρτάκη.

/

/

/

/

Ο Robert De Niro και John Travolta είναι από τους πιο διάσημους ηθοποιούς όμως σε όλη την διάρκεια της κρουαζιέρας τους στις Κυκλάδες και τις Σποράδες ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί και ευδιάθετοι με όσους τους πλησίαζαν.

/

Κάτοικος της Σκύρου που συνάντησε από πολύ κοντά τον De Niro εκμυστηρεύτηκε στο TLIFE πως ήταν πολύ προσιτός και χαμογελαστός.

Την ίδια ώρα, στο νησί βρισκόταν και ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας ο οποίος δεν σταμάτησε να ανεβάζει στο twitter του φωτογραφίες από τις ομορφιές του νησιού.

Ο Νίκος, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, συναντήθηκε με τους δύο Χολιγουντιανούς star κατά την διάρκεια της παραμονής τους και πέρασε λίγες ώρες μαζί τους στην θαλαμηγό.

Φυσικά,από την επίσκεψή τους στην Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να εξαιρέσουν και την πρωτεύουσα! Έφτασαν στην Αθήνα την Κυριακή και το βράδυ και εκπλήρωσαν την επιθυμία τους να πάνε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Οι δύο ηθοποιοί μαζί με τις συζύγους τους, σύμφωνα με την Espresso, ξεναγήθηκαν σε όλους τους ορόφους τους μουσείου και έδειξαν εκστασιασμένοι από το μεγαλείο του ελληνικού πολιτισμού.

Read More

And More