Σοφία Μουτίδου: Χαμογελά ξανά μετά την τραγωδία που συνέβη στην οικογένειά της

Συνεχίζουν τις παραστάσεις οι συνετελεστές της παράστασης “Πρώτυπος οίκος αντοχής” και συγκεκριμένα χθες βράδυ βρέθηκαν στο Πόρτο Ράφτη. Η Βίκυ Κάβουρα, ανέβασε μια selfie μετά την παράσταση μαζί με την καλή της φίλη, Σοφία Μουτίδου, που τον Απρίλιο πέρασε ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Όπως αποκάλυψε και ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή “Στα καλά καθούμενα”, ο εν διαστάσει σύζυγός της με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη, έβαλε τέλος στην ζωή του.

Η Σοφία βρίσκει παίρνει δύναμη από την δουλειά της και κάθε παράσταση την κάνει να χαμογελά, όπως και η χθεσινή.

Ποζάρει κ η Μαρια μας πισω #protyposoikosantoxis #portorafti thank you Kalhmera !! #lovethishair @kostasavgerinos

A photo posted by Vicky (@kavouravicky) on


Ο Χάρης Ρώμας είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων, για τον σύζυγο της Σοφίας Μουτίδου: “Θα ήθελα να πω ότι ο άνθρωπος αυτός μου ήταν αρκετά συμπαθής, καλός, καλλιεργημένος, όμως η αυτοκτονία δεν είναι ένας τρόπος για να ξεφύγεις από τα πράγματα, από την οικονομική κρίση. Επίσης δεν είναι μόνο η κρίση ο λόγος που μπορεί να εξωθήσει κάποιον σε τέτοιες ενέργειες. Κάποιοι έχουν πάθη και κάποιοι μπορούν να τα διαχειριστούν ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Βεβαίως η κρίση εντείνει τις καταστάσεις”.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε τι ήταν αυτό που του ζήτησε η ίδια η Σοφία αμέσως μετά την αυτοκτονία του συζύγου της: “Όταν έμαθα το γεγονός έχασα την ισορροπία μου. Η ίδια μου ζήτησε να συνεχίσουμε τις παραστάσεις και ξεκινάμε από την Τετάρτη. Η Σοφία αποθεώνεται από το κοινό. Το θέατρο είναι λύτρωση της ψυχής. Θα της κάνει καλό πιστεύω. Θα την κάνει πιο δυνατή όλο αυτό. Μιλάω μαζί της με μηνύματα όλη μέρα.”

Read More

And More