Σοφός – Τσιμτσιλή: Νέες φωτογραφίες από το γάμο και τη δεξίωση! Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν εκεί;

Χαρούμενη και ευτυχισμένη είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το ρομαντικό γάμο που έκανε με τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό στο κτήμα Νάσιουτζικ. Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία που έγινε ο γάμος, αλλά και από το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο το βράδυ και οι φίλοι και οι συγγενείς τους βρέθηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Σεραφείμ για να τους ευχηθούν από κοντά. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Φαίη Σκορδά με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, η Αντώνης Σρόιτερ, η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο Παναγιώτης και η Τζούλια Ψωμιάδη, ο Γιώργος Τράγκας, ο Κώστας Χαρδαβέλας κ.α.
Το TLIFE επικοινώνησε με την Σταματίνα δυο μέρες μετά το γάμο και η γνωστή παρουσιάστρια του Αlter πλέει σε πελάγη ευτυχίας. “Είμαι πολύ χαρούμενη. Ο γάμος ήταν πιο ωραίος απ’ ό,τι είχα φανταστεί. Θέλω να είμαι νυφούλα”, είπε και πρόσθεσε πως έχει αρχίσει σιγά σιγά να προσγειώνεται από τη μαγεία των τελευταίων ημερών και να ξαναμπάινει στους καθημερινούς ρυθμούς της.

Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, αυτό φαίνεται πως θα γίνει στα τέλη Ιουλίου, όταν τελειώσει η εκπομπή της Σταματίνας και ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ο σύζυγός της.
Δες φωτογραφίες μέσα από το γάμο:


Οι νεόνυμφοι με τους κουμπάρους τους!

Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνις Γεωργιάδης


Γιώργος Λιάγκας και Αντώνης Σρόιτερ


Τένια Μακρή και Φαίη Σκορδά


Γιώργος Τράγκας,Μαρία Καρρά, Κώστας Χαρδαβέλας και η σύζυγός του Μαρία!


Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με την σύζυγό του Τζούλια


Παύλος Σταματόπουλος και Θέμης Γεωργαντάς


Χάρης Βαφειας


Χρήστος Ζαμπούνης, Νίκος Νάσιουτζικ και Σάκης Κεχαγιόγλου!

Read More

And More