Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρόσκληση της Ναταλίας Γερμανού και η απάντηση στους επικριτές της!

Για όλους και για όλα μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η νεαρή παρουσιάστρια του “Μες στην καλή χαρά” κάνει τον απολογισμό της και μιλάει για όσα την έχουν προβληματίσει και για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Η ίδια εξηγεί γιατί πιστεύει στη μοίρα χωρίς να μοιρολατρεί, μιλά για την πρόταση γάμου που δεν αποδέχτηκε και, ανάμεσα στις αγαπημένες της φίλες που τελευταία ζουν ένα baby boom, παραδέχεται πως η επιθυμία για τη δημιουργία μιας δεμένης οικογένειας –όπως αυτή στην οποία μεγάλωσε– βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού της, αρκεί να νιώσει πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή.
Τι θα έλεγες κάνοντας έναν απολογισμό αυτής της σεζόν;
“Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι πολύ θετική παρουσία, ξέρει καλά τις ανάγκες ενός ζωντανού προγράμματος, είναι άμεση.

/

Πώς είναι η σχέση σας με την Κατερίνα;
“Εγώ και η Kατερίνα ξεκινήσαμε με τις καλύτερες διαθέσεις και αυτό δεν άλλαξε. Ουδέποτε υπήρξε ένταση μεταξύ μας. Δεν γίναμε κολλητές, καθαρά επαγγελματικές είναι οι σχέσεις μας, είναι όμως ένας άνθρωπος πολύ αξιόλογος και αξιοπρεπής”.
Ήρθες πραγματικά κοντά με κάποιον από τους συνεργάτες σου; Σε έχουμε δει έξω αρκετές φορές παρέα με τον Παύλο Σταματόπουλο.
“Η φιλία είναι μεγάλη και βαριά κουβέντα. Το να βγεις μια βόλτα μ’ ένα συνεργάτη σου, να πιεις έναν καφέ και να πεις δυο τρία πράγματα δεν σημαίνει φιλία. Φιλία σημαίνει αφοσίωση, δόσιμο, μοίρασμα. Έχω, όμως, πολύ καλή χημεία με τον Παύλο. Είναι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, είναι ο χαμαιλέοντας της εκπομπής και από τα έξι χρόνια που υπάρχει το Μες Στην Καλή Χαρά ο Παύλος είναι μέρος της εκπομπής τα πέντε. Κάνουμε καλή παρέα, έχει ένα χιούμορ που ταιριάζει με το δικό μου. Έχουμε καλή σχέση εντός και εκτός πλατό”.
Η πρόσφατη βραδινή σου έξοδος με τη Ναταλία, πάντως, συζητήθηκε ως η επανασύνδεση της σεζόν.
“Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει δημόσια για το τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει. Δεν βγήκα να σχολιάσω τις σχέσεις μας. Στην πραγματικότητα ήταν όλα μια χαρά, αλλά αυτό προφανώς δεν ιντριγκάρει κανέναν. Όταν βγήκαμε, με πρόσκληση της Ναταλίας, να τα πούμε, εφόσον δεν είχε υπάρξει κάποια κόντρα, ανταποκρίθηκα με χαρά στο κάλεσμα. Και φέραμε μαζί και ένα φίλο, τον Θέμη Γεωργαντά. Αλλά δεν το κανόνισε ο Θέμης, το κανονίσαμε μεταξύ μας. Δεν υπήρξε ποτέ κάποια ρήξη, για να υπάρξει και επανασύνδεση”.

/

Ισχύει πως το Μες Στην Καλή Χαρά ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν;
“Ναι, τo κανάλι αποφάσισε, μετά από έξι πετυχημένα χρόνια, να κλείσει αυτό τον κύκλο. Κάθε χρόνο τα νούμερα ήταν πιο υψηλά, όπως και φέτος ήταν καλύτερα από πέρσι. Μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η εκπομπή, στις 13 Ιουλίου, όλοι μας, ο καθένας ξεχωριστά, θα συζητήσουμε με το κανάλι για το τι μέλλει γενέσθαι. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση ακόμη, αλλά το συμβόλαιό μου ισχύει και για την επόμενη χρονιά, δεν είμαι στον αέρα”.
Άρα δεν γνωρίζεις ακόμα αν θα παρουσιάζεις μόνη σου εκπομπή του χρόνου. Νιώθεις έτοιμη για αυτό το βήμα;
“Αυτή είναι η μόνιμη ερώτηση που μου κάνουν με το που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι λίγο σαν την ερώτηση “είσαι έτοιμη να κάνεις παιδί;”. Νομίζω πως καμιά γυναίκα δεν νιώθει ποτέ τελείως έτοιμη να κάνει ένα παιδί, μέχρι να συμβεί, όπως κι εγώ δεν θα νιώθω ποτέ πραγματικά έτοιμη να κάνω δική μου εκπομπή, μέχρι να γίνει. Είμαι φιλόδοξη, αλλά θέλω να ξέρω τι μου γίνεται. Θέλω να καλυτερεύω στη δουλειά μου, να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και να γίνω αγαπητή από τον κόσμο, γιατί ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής. Το να σου δώσει κάποιος μια πρώτη θέση δεν σημαίνει και κάτι. Πολλές φορές είναι άλλος ο κεντρικός παρουσιαστής και άλλος αυτός που ξεχωρίζει”.
Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More