Οι διακοπές του Σ. Σούλη στη Μύκονο! Δες φωτογραφίες

Ο γνωστός αρχιτέκτονας, που τη χρονιά που μας πέρασε έμπαινε στα σπίτια των ανθρώπων ”Με το δεξί”, προσφέροντάς τους πολλά χαμόγελα και γεμίζοντάς τους με αισιοδοξία, βρίσκεται εδώ κι αρκετές εβδομάδες στο νησί των ανέμων. Ύστερα από μία αρκετά κουραστική και απαιτητική τηλεοπτικά σεζόν, ο Σπύρος Σούλης απολαμβάνει στη Μύκονο τα μπανάκια του, την ηλιοθεραπεία στην Ψαρρού, τα θαλάσσια σπορ του καθώς και τις νυχτερινές του βολτούλες στα Ματογιάννια.

Το Tlife επικοινώνησε με άνθρωπο του περιβάλλοντός του, ο οποίος μας δήλωσε: ”Ο Σπύρος βρίσκεται εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα στη Μύκονο, όπου περνάει πολύ ευχάριστα μαζί με κάποιους δικούς του ανθρώπους! Ανάμεσά τους είναι η οικογένεια του Άρη Χατζόπουλου -που αποτελείται από τη σύζυγό του και το μωράκι τους- καθώς και μία πολύ καλή φίλη του Σπύρου.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο νησί των ανέμων και για διακοπές αλλά και για κάποια επαγγελματικά σχέδια. Άλλωστε είναι αρχιτέκτονας και στη Μύκονο υπάρχουν δουλειές με τις οποίες πρόκειται ν’ ασχοληθεί… Κάνει, συγκεκριμένα, κάποιες κουβέντες για κάποια σπίτια…

Επίσης, πέρα από όλα αυτά, ασχολείται και με τα θαλάσσια extreme sports, όπως καταδύσεις, windsurf και kitesurf. Mετά τη Μύκονο θα ακολουθήσουν κι άλλοι προορισμοί στους οποίους θα συνεχιστούν οι διακοπές του, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιοι θα είναι αυτοί… Κι από χειμώνα συνεχίζει κανονικά στον ΑΝΤ1.”.

Δες φωτογραφίες του Tlife με τον Σπύρο, τη φίλη του και την οικογένεια Χατζοπούλου, καθώς περιπλανούνται στα Ματογιάννια!

Read More

And More