Ποιος είναι ο “mr Tweet, Like και Poke”; Συστήνεται στο TLIFE!

Αναμφισβήτητα μία από τις αγαπημένες μας διαφημίσεις γι’αυτό το καλοκαίρι είναι αυτή της Cosmote, η λεγόμενη Tweet, Like και Poke και που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν παντού μαζί τους internet!

Ποιος είναι όμως ο νεαρός πρωταγωνιστής που πολύ θα ήθελε να κάνει post στο wall της φίλης του και αποφασίζει, μιας και δεν έχει σύνδεση internet, να της στείλει μια carte postale;

Που της γράφει ότι όλοι, όσους συναντάει, ακόμη και οι ψαράδες του κάνουν tweet κι ότι εκείνος δεν μπορεί να απαντήσει, ότι κοιτάζει συνεχώς πίσω του ελπίζοντας να δει τους αγαπημένους του followers αλλά ότι δεν τον ακολουθεί κανένας…

Κι ότι οι μηχανές που περνούν του θυμίζουν μηχανές αναζήτησης και το σήκωμα ενός χεριού τον ενθουσιάζει σα να του έχουν μόλις κάνει like. O σερβιτόρος της ταβέρνας διακόπτει την σκέψη του, όχι με ένα poke, όπως φαντάζεται ο ήρωάς μας, αλλά σερβίροντάς του τον καφέ.

Δες τη διαφήμιση

Ο πρωταγωνιστής λοιπόν είναι ο ανερχόμενος ηθοποιός Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος. Ο Κωνσταντίνος προέρχεται από τον Τύρναβο Λαρίσης, βρέθηκε στο Ρέθυμνο όπου και σπόυδασε στο τμήμα μουσικής τεχνολογίας και κατέληξε να έχει τελειώσει τη δραματική σχολή “Μέλισσα” της Έλντας Πανοπούλου! Εδώ και κάποιο καιρό κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική:

Το χειμώνα ξεκίνησα παίζοντας σε μια παιδική παράσταση, φέτος είμαι στη θεατρική ομάδα Action and Play, πήραμε και το πρώτο βραβείο του 3ου διεθνούς φεστιβάλ δρόμου και του χρόνου απ’όσο ξέρω θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σε διάφορα φεστιβάλ, ξεκινώντας από την Ιταλία.

Η διαφήμιση πώς ήρθε; “Με πήραν τηλέφωνο, πέρασα από κάστινκ κανονικά, μετά μπήκα στους επιλεγόμενους και τελικά έμαθα ότι εγώ ήμουν αυτός που θα έκανα τη διαφήμιση! “

Πόσα Tweet, Like και Poke ακούει σε μια μέρα; “Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι μου με πειράζουν συνέχεια! Εντάξει ο κόσμος στο δρόμο με κοιτάζει αλλά δεν μου λέει κάτι…”

Η δική του σχέση ποια είναι με την τεχνολογία; “Αρκετά καλή μπορώ να πω!”

Η θεατρική ομάδα Action and Play κάνει τα κατορθώματά της με την παράσταση “Ο άνθρωπος δίπλα μου”, που διαρκεί 60 λεπτά. Από 25 Ιουλίου μέχρι 1 Αυγούστου θα λάβει μέρος και στο MUSIC AND CULTURE FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΙΒΙΑΝ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΚΑΦΙΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΡΑΤΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΡΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΚΟΣ

ΕΛΕΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Read More

And More