Κ. Σπυροπούλου: Μιλάει για την “κόντρα” της με την Ν. Γερμανού

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει σχολιαστεί όσο κανένα άλλο τηλεοπτικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα. Μία συνέντευξη λοιπόν μαζί της έχει πολύ ενδιαφέρον, όπως αυτή που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ! και την Τζοβάννα Βλαχάβα. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη Ναταλία Γερμανού, για την “κόντρα” τους και απάντησε στις κακές κριτικές, στα όσα της καταλογίζουν αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

Ποιες είναι οι άμυνές σας στις αρνητικές κριτικές;
Είμαι δεκτική σε κάθε είδους κριτική. Πάντα φροντίζω να ανιχνεύω τα θετικά σε κάθε σχόλιο και αυτά είναι που κρατάω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση, ούτε διαβάζω όσα γράφονται για μένα. Ειδικά αυτό το διάστημα είμαι αρκετά πιεσμένη με αρκετές υποχρεώσεις, καθώς προσπαθώ να ολοκληρώσω ότι είχα ξεκινήσει πριν μπω στην τηλεόραση. Συνήθως ό,τι μαθαίνω, μου τα μεταφέρουν οι γονείς μου ή κάποια πρόσωπα από το στενό μου περιβάλλον.

Σας ενοχλεί ο “θόρυβος” που γίνεται που γίνεται γύρω από το όνομά σας;
Εάν είχα πληρώσει κάποιον για να τα κάνει όλα αυτά, δεν νομίζω ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα είχε καταφέρει τόσα πολλά και συστηματικά χτυπήματα. Δεν με ενοχλεί όλο αυτό που γίνεται, άλλωστε έχω δει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης, το επιδιώκουν. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το επεδίωξα, ποτέ δεν έδωσα τροφή για σχόλια και ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με το τι λένε ή γράφουν για μένα, επιβεβαιώνοντας η διαψεύδοντας δημοσιεύματα. Αυτή την κατάσταση την χειρίζομαι έτσι όπως ακριβώς λειτουργώ και στην προσωπική μου ζωή: κάποια πράγματα τα αφήνω απλώς να περνάνε, μιας και πάντα στο τέλος η αλήθεια λάμπει.

Μας έχετε μπερδέψει λίγο, γιατί από την μία οι κριτικοί σχολιάζουν ότι έχετε κόντρα με τη Ναταλία Γερμανού και από την άλλη ο φακός σας έχει απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους. Ποια είναι η αλήθεια;
Με τη Ναταλία δεν έχουμε καμιά κόντρα. Δεν θα μπορούσα να συγκρίνω τον εαυτό μου με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης που “κουβαλάει” είκοσι χρόνια καριέρας στην πλάτη του, ούτε και να τον κοντράρω. Φυσικά και είναι η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής. Ο κάθε άνθρωπος φροντίζει να κρατάει την προσωπικότητά του. Προσωπικά είμαι πολύ αυθόρμητη και αυτό φαίνεται. Αν, δηλαδή, και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ήταν γυναίκες, θα με σύγκριναν και με εκείνα; Επειδή είναι άντρες, δεν ισχυρίζονται ότι πάω να τους φάω τη θέση; Πραγματικά τους συμπαθώ όλους. Είναι μια ζωντανή εκπομπή που κάποιες ημέρες όλα λειτουργούν ρολόι και κάποιες άλλες, όχι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι “μαλλιοτραβιόμαστε” πίσω από τις κάμερες. Οι ανθρώπινες σχέσεις “χτίζονται”, δεν μπορεί από τη μία μέρα στην άλλη να είσαι φίλος με τον άλλον. Όλα θέλουν τον χρόνο τους, γι’ αυτό και ήμουν πιο “παγωμένη” στις πρώτες εκπομπές. Πλέον, κάνουμε παρέα με τα παιδιά και εκτός τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζετε;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα, γι’ αυτό και την σέβομαι, την εκτιμώ και την θαυμάζω απεριόριστα. Δύο χρόνια, μάλιστα, είχα την τύχη και την ευκαιρία να είμαι στην εκπομπή της ως μοντέλο, πρώτα στη στήλη της μόδας και αργότερα στη στήλη τς ομορφιάς. Είναι άψογη επαγγελματίας και θεωρώ ότι η επιτυχία της έγκειται στο ότι είναι αυθεντική, δηλαδή είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Νιώθετε έτοιμη να αναλάβετε τα ηνία μιας δική σας εκπομπής;
Θα ήταν ιεροσυλία να το έλεγα αυτήν τη στιγμή. Μου αρέσει που έχω τα παιδιά δίπλα μου, όχι μόνο γιατί νιώθω πιο ασφαλής, αλλά κυρίως διότι έχω ακόμα πολλά πράγματα να μάθω. Δεν θα ήθελα σε αυτή την φάση να υπερεκτεθώ. Νομίζω ότι κάποια πράγματα έρχονται. Δεν πας κατευθείαν στο πανεπιστήμιο, περνάς πρώτα όλες τις τάξεις του σχολείου και το “Μες την καλή χαρά” είναι για μένα μεγάλο σχολείο. Είμαι τυχερή που είμαι μέρος της εκπομπής και φροντίζω να πάρω καλές βάσεις για κάτι αργότερα και όχι για σήμερα που μιλάμε, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αποκλείω κάτι. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More