Α. Σρόιτερ – Ι. Μπούκη: Συνεχίζουν να είναι μαζί και να μην κρύβουν τον έρωτά τους!

Ο Αντώνης Σρόιτερ περνάει όμορφες στιγμές με την αγαπημένη του, Ιωάννα Μπούκη. Ο φακός της Real life τους συνέλαβε στο νυχτερινό κέντρο Thalassa, που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος… ” Δική μου εγώ σ’ εχω δέσει και έχω κάτι σκοινιά που τα λένε καρδιά. Η αρχή είσαι εσύ και το τέλος εγώ”, λένε οι στίχοι από ένα τραγούδι του Αντώνη και φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα στο ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο όσο ο χρόνος περνάει όλο και πιο πολύ δένεται.

Την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι πραγματοποίησε μαζί κοινή εμφάνιση, διαψεύδοντας τις φήμες για χωρισμό. Ο παρουσιαστής ήταν συνεχώς στην αγκαλία της συντρόφου του, η οποία έλαμπε στο πλευρό του φορώντας ένα λευκό girly φόρεμα και μια λεπτή κορδέλα στα μαλλιά της. Οι δύο τους κοιτάζονταν τρυφερά και αντάλλασαν αγκαλιές και φιλιά.

Ο Αντώνης αδιαφορεί πλεόν για το αν η σχέση του με τη Κρητικιά αισθητικό απασχολεί τον Τύπο. Την ίδια στιγμή, δίνει την καλύτερη απάντηση σε όσους στην αρχή της γνωριμίας τους, προδίκασαν την πρόωρη έκβαση της σχέσης τους λέγοντας πως δεν θα αργήσουν να μπουν οι τίτλοι τέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life στα μέσα της περασμένης άνοιξης , η όμορφη αισθητικός που κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης, δέχτηκε μια επαγγελματική πρόταση και μετακόμισε στην Αθήνα, κάτι που γέμισε χαρά το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ο Αντώνης και η Ιωαννά Μπούκη φροντίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Προτιμούν τις εξόδους στα βόρεια προάστια, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι η μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή των ειδήσεων βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο.Το ζευγάρι κρατάει μυστικό τον προορισμό που έχει επιλέξει για το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι.

Read More

And More