M. Σταματέρη: “Έζησα στον απόλυτο βαθμό τα πάντα. Θεωρώ ότι είμαι από τις τυχερές γυναίκες”

Η Μαρία Σταμτέρη μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για τις αλήθειες που λέει και ας μην αρέσουν σε κάποιον, για τα πάντα που έχει ζήσει, για την αγαπημένη της Ελένη Μενεγάκη, αλλά και πως φαντάζεται τον εαυτό της μετά από δέκα χρόνια!

Η Μαρία παραδέχτηκε ότι πάντα λέει αλήθειες: “Πάντα λέω αλήθειες, είτε αρέσουν σε κάποιους είτε δεν αρέσουν, είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν. Είμαι πια σε μια ηλικία που δεν φοβάμαι ούτε έχω άγχος μην με κακοχαρακτηρίσει κάποιος. Είμαι αρκετά μεγάλη για να κρύβω τις αλήθειες μου.”

Η ίδια δήλωσε ότι έζησε όπως ήθελε: “Έζησα στον απόλυτο βαθμό τα πάντα. Θεωρώ ότι είμαι από τις τυχερές γυναίκες. Έχω βιώσει το ζενίθ και το ναδίρ.”

Στη συνέχεια χαρακτήρισε την Ελένη Μενεγάκη: “Είναι θεά. Λατρεύω την Ελένη. Είναι πιο όμορφη και πιο ώριμη από ποτέ.”

Για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά δήλωσε: “Ο Γιώργος με την Φαίη έχουν χημεία. Μάλιστα εγώ το είχα πει στον Γιώργο και τη Φαίη να κάνουν πρωινό ως ζευγάρι.”

Τέλος περιέγραψε πως θέλει να είναι μετά από δέκα χρόνια: “Θα ήθελα να βρίσκομαι σε ένα μικρό σπίτι δίπλα στη θάλασσα, σε ένα μέρος εκτός Αθηνών, με τον κήπο μου, να χτυπά το κουδούνι, να μπαίνει η κόρη μου με το εγγονάκι μου και όταν την ρωτώ “είσαι ευτυχισμένη;”, να μου απαντά “ναι!”

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More