To ημερολόγιο της Βίκυς Σταμάτη! Τι γράφει στις προσωπικές της σημειώσεις

Μία κατάθεση ψυχής κάνει η Βίκυ Σταμάτη δίνοντας στη δημοσιότητα τις προσωπικές της σημειώσεις. Με αυτό τον τρόπο μπορεί και επικοινωνεί με τον 7χρονο γιο της ο οποίος μένει με τους υπερήλικες γονείς της από την ημέρα του εγκλεισμού της. Μέσα από αυτές εξωτερικεύει και τα συναισθήματά της για την κατάσταση που βιώνει αυτούς τους 14 μήνες στη φυλακή όπου βρέθηκε, όπως υποστηρίζει, για πράξεις που αγνοεί. Το ημερολόγιο της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου δημοσιεύει σήμερα η Real News.

Ανάμεσα σε άλλα γράφει: “Είτε το θέλουμε είτε όχι, η ζωή περιλαμβάνει συχνά μη αναστρέψιμες, αναπόφευκτες καταστάσεις. Πόσο μπορούμε να σταθούμε άξιοι των δυσκολιών μας και να τις “κουβαλήσουμε” διατηρώντας την αξιοπρέπειά μας και την αίσθηση για την αξία και το νόημα της ύπαρξής μας;
Στην κατάσταση του αρχικού σοκ ο πενθών ο άνθρωπος έχει ανάγκη να εκφράσει το παραλήρημά του, που στην ουσία κρύβει τη βαθιά του θλίψη. Είχα ανάγκη να προσπαθήσω να “χωρέσω” την ένταση και το παράλογο… των όσων βιώνουμε, βιώσαμε…”

Αναφερόμενη στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, η Βίκυ Σταμάτη χαρακτηρίζει την μαστεκτομή “ακρωτηριασμό” και εξηγεί στην εφημερίδα ότι ο γυναικολόγος της την είχε προειδοποιήσει. “Πριν χρόνια, στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί, ο γυναικολόγος μου μού είχε πει:”εγγυώμαι για την τεκνοποίηση, δεν εγγυώμαι για την υγεία των μαστών σας”. Κι αυτό γιατί αναγκάστηκα να υποβληθώ σε απανωτές ορμονικέ θεραπείες για να αποκτήσω το γιο μου. Εγώ απάντησα τότε ότι θέλω να γίνω μάνα με κάθε θυσία. Και τον αγνόησα”, αποκαλύπτει η ίδια.

Δες τις προσωπικές σημειώσεις της Βίκυς Σταμάτη όπως της δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα!

Read More

And More