Η διάσημη πρωταγωνίστρια της σειράς Castle, Stana Katic, βρίσκεται στην Ελλάδα και αποκαλύπτεται στην κάμερα του TLIFE!

Μία μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε η Fox Greece για τους φανατικούς -και όχι μόνο- της σειράς Castle που προβάλλεται από το κανάλι Fox Life. Στην Αθήνα λοιπόν, ήρθε η πρωταγωνίστρια της σειράς Stana Katic, γνωστή ως ντετέκτιβ Kate Beckett και μας… ξεσήκωσε!

Η Stana ήρθε στην Ελλάδα το Σάββατο, απευθείας από την Φλωρεντία, όπου βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας “The Tourist”, που ετοιμάζει και μένει σε πασίγνωστο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Από τη χώρα μας θα φύγει την Πέμπτη και αν κρίνω από τον ενθουσιασμό της, δεν της φτάνουν μόνο τόσες ημέρες.

Aπό φωτογράφισή της στην Ελλάδα

Φτάνοντας το πρωί της Δευτέρας στο ξενοδοχείο, έχοντας την τύχη να έχω μία από τις θέσεις στις one to one συνεντεύξεις για το TLIFE, αναρωτιόμουν πώς θα ήταν η συνάντηση με μια star διεθνούς φήμης. Φυσικά έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη οργάνωση και στα παιδιά της Fox Greece, ήξερα πως όλα θα πάνε καλά, αλλά και η ίδια Stana Katic – η οποία είναι πραγματικά εκθαμβωτική από κοντά – με έκανε να νιώσω άνετα κι έδειχνε να χαίρεται και να απολαμβάνει τις συζητήσεις και τις συνεντέυξεις με όλους τους δημοσιογράφους.

Εντύπωση μας έκανε το πόσο φανατικούς θαυμαστές έχει σε όλο τον κόσμο, αφού με το που βγήκε η είδηση στο TLIFE πως η Stana βρίσκεται στην Ελλάδα, το twitter του TLIFE πήρε φωτιά! Η Stana on camera μας αποκάλυψε κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά την σειρά Castle, πώς νιώθει με την επίσκεψή της στην Αθήνα, ποια μέρη θα ήθελε να επισκεφτεί ακόμη, ποιες ηθοποιούς του Hollywood θαυμάζει και σε ποιες ταινίες θα ήθελε να έχει παίξει, τα beauty και τα fitness μυστικά της και την επιθυμία της να πάει στα μπουζούκια!

Δες το βίντεο της συνέντευξης

video editing: @timkour

Read More

And More