Π. Στάθης – Α. Πρωτοψάλτη: “ Η κόρη μας είναι η πρωταγωνίστρια της ζωής μας”

Ο Παναγιώτης Στάθης μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσιάζει. Αυτή τη φορά, μπαίνουμε εμείς στο δικό του μέσα από την φωτογράφηση που έχει κάνει με την δύο ετών κορούλα του και τη σύζυγό του, Αθανασία Πρωτοψάλτη. Γονείς και κόρη ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του ΟΚ! στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Η πρώτη λέξη που είπε η Καλλίνθια ήταν “γιαγιά” αλλά όταν όμως ο 40χρονος δημοσιογράφος άκουσε για πρώτη φορά να τον λέει “μπαμπά” συγκινήθηκε πολύ. Κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά όμως με αυτά που λέει και κάνει η κόρη του. “Πάσχω από το ‘σύνδρομο της κουκουβάγιας’ και λειτουργώ κι εγώ, όπως όλοι οι γονείς που βλέπουν το παιδί τους το πιο όμορφο και το πιο έξυπνο που υπάρχει”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης.

Η κόρη μου με έμαθε ποιες είναι οι προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή”, υποστηρίζει ο δημοσιογράφος. “Ξέρουμε πια ότι είμαστε τρεις σε αυτή την οικογένεια. Ακόμα και όταν την πάμε στη γιαγιά της, πάντα έχουμε την έννοια πότε θα έρθει η ώρα να την πάρουμε . Είναι πλέον η πρωταγωνίστρια στη ζωή μας”, συμπληρώσει η σύζυγός του, Αθανασία.

Η μικρή δεν τους ζητάει ακόμα αδερφάκι και το ζευγάρι θεωρεί πως δεν είναι ακόμα σε θέση να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Η οικονομική συγκυρία αλλά και το γεγονός ότι θέλουν να χαρούν για λίγο ακόμα την Καλλίνθια είναι αυτά που τους αποτρέπουν.

Ωστόσο, το γεγονός ότι έγιναν γονείς τους έχει δέσει περισσότερο και ως ζευγάρι. “Ο έρωτας που νιώθω για την Αθανασία αυξάνεται διαρκώς. Από τότε που έγινε μητέρα, όμως, τη σέβομαι περισσότερο και νιώθω ότι αγάπησα περισσότερο όλες τις γυναίκες”, τονίζει ο άνκορμαν του Star.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More