Α. Σταύρου: “Εγώ είμαι χαζομπαμπάς και η Μαριάννα είναι υπόδειγμα μητέρας!”

Ο Αλέξανδρος Σταύρου μίλησε για τον τοκετό της γυναίκας του που ήταν παρών και ήταν μια κορυφαία εμπειρία, για το πόσο χαζομπαμπάς είναι, για το πόσο πολύ πιο ερωτεύτηκε την γυναίκα του όταν έγινε μητέρα, αλλά και αν υπήρξε ποτέ άπιστος στις σχέσεις του…
Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στο περιοδικό “ΟΚ” ότι ήταν παρών στον τοκετό της γυναίκας του και βίωσε μια κορυφαία εμπειρία: “Ναι ήμουν και βίωσα μια κορυφαία εμπειρία που συνιστώ σε όλους τους άντρες να τη ζήσουν ή τουλάχιστον σε όσους μπορούν να το αντέξουν. Για μένα δεν ήταν θέμα αντοχής, γιατί προτεραιότητα εκείνες της ώρες είχε η Μαριάννα. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μην υπάρχουν επιπλοκές και να πάνε όλα καλά. Δεν αισθανόμουν ότι ήμουν σε απόσταση από αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια μου, γι΄ αυτό και μάλλον ξέχασα να λιποθυμήσω.”
Στη συνέχεια ο ίδιος δήλωσε ότι είναι χαζομπαμπάς: “Ναι είμαι. Η Μαριάννα είναι πιο ψύχραιμη με την κόρη μας. Δεν το λέω για να της κάνω διαφήμιση, αλλά είναι καταπληκτική μαμά. Η αλήθεια είναι ότι η κόρη μας δεν είναι δύσκολο μωρό, αλλά η Μαριάννα έχει απίστευτη ψυχραιμία και φοβερή υπομονή. Είναι υπόδειγμα μητέρας.”
Ο Αλέξανδρος είπε ότι ερωτεύτηκε περισσότερο την γυναίκα του όταν έγινε μητέρα: “Η μητρότητα είναι ιερό πράγμα. Αν προηγουμένως αγαπούσα την Μαριάννα, τώρα την λατρεύω” και συνέχισε λέγοντας ότι “Δεν θα έλεγα όχι σε ένα δεύτερο παιδί. Αλλά αυτά συνήθως δεν τα προγραμματίζεις, έρχονται από μόνα τους.”
Τέλος αποκάλυψε ότι πολύ παλιά μπορεί να είχε απιστήσει: “Πολύ, πολύ παλιά ίσως να είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους “κακούς” ρόλους γιατί έχουν πολύ ψωμί. Το κακό είναι πάντα αυτό που ιντριγκάρει. Το καλό περνάει αδιάφορο.”

Read More

And More