Σταύρος Θεοδωράκης: Είμαι δυσλεκτικός και ανορθόγραφος – Ο Λαζόπουλος κάνει προπαγάνδα

Μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που αποκάλυψε πως είναι δυσλεκτικός, ανορθόγραφος και γράφει μόνο κεφαλαία. Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε και επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο, κατηγορώντας τον πως πια κάνει πολιτική προπαγάνδα και όχι σάτιρα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης γεννήθηκε στον Άνω Δραπανιά Χανίων, όπως λέει στην Espresso «ένα χωριουδάκι κοντά στη θάλασσα, αλλά τότε η παραλία ήταν χωράφια με καρπούζια και τριφύλλι». Μεγάλωσε όμως στην Αγία Βαρβάρα του Αιγάλεω. Και όπως λέει, έγινε μόνος του δημοσιογράφος.

/

«Δεν κολυμπούσαμε. Μπάνιο έμαθα μεγάλος. Μόνος μου, γιατί ντρεπόμουν να πω σε κάποιον δείξε μου πώς κολυμπάνε. Κοιτούσα λοιπόν και μάθαινα. Στα 16 μου ανέβηκα σε μια Vespa και στην κατηφόρα της Ιεράς Οδού έμαθα να οδηγώ. Και μετά μόνος μου έγινα δημοσιογράφος. Ξημεροβραδιαζόμουν διαβάζοντας τα γεγονότα σε δυο τρεις διαφορετικές εφημερίδες. Αγόραζα τη μία και τις άλλες τις μάζευα από καλάθια αχρήστων ή παγκάκια. Τις “έλιωνα” τις εφημερίδες υπογραμμίζοντας με κόκκινο μελάνι κάθε σημαντική φράση», λέει.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More