Ποιο γνωστό μοντέλο φοράει μπρατσάκια;

Όσοι έχουν αποφασίσει να επισκεφθούν για τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές τη Μύκονο, κάθε μέρα που περνάει, αυξάνονται όλο και περισσότερο. Μετά λοιπόν, από την Αννίτα Ναθαναήλ με την Εύη Αδάμ και την Ιωάννα Σουλιώτη, τη Σίσσυ Φειδά, την Δούκισσα Νομικού με τον Χρήστο Χολίδη, τον Θέμη Γεωργαντά και την Ρούλα Κορομηλά, την Χριστίνα Παππά με την Νατάσα Καλογρίδη, την Ελεονώρα Μελέτη με την Φλορίντα Πετρουτσέλι, την Νάταλι Θάνου και τόσους πολλούς άλλους, ο φωτογραφικός φακός του Tlife, απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο της φωτογραφίας…

Η κοπέλα λοιπόν, που βλέπεις μάλλον δεν ξέρει και πολύ καλό κολύμπι. Έτσι, προκειμένου να μην πνιγεί το κορίτσι, καθώς θα βγαίνει στα ανοιχτά της θάλασσας, αποφάσισε να φορέσει μπρατσάκια!

Ακόμα να καταλάβεις ποια είναι;

Σου αποκαλύπτουμε λοιπόν, πως το μοντέλο που βλέπεις είναι η Στέλλα Γιαμπουρά. Και φυσικά και δεν φοράει στην καθημερινότητά της, την ώρα που κάνει μπάνιο στα νερά του νησιού, μπρατσάκια. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα έβαλε πάνω στο κέφι και την όλη χαρούμενη και καλοκαιρινή διάθεση… για να γελάσει με τη φίλη της!

Η Στέλλα, με τη σέξι εμφάνισή της σε συνδυασμό με το αθώο της βλέμμα, δεν μπορούσε να μην έχει στραμμένα πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα!

Φορώντας ένα λεοπάρ μπικίνι, απόλαυσε τα μπανάκια της στην πολυαγαπημένη της Μύκονο, την ηλιοθεραπεία και τα θαλάσσια σπορ.

Δες φωτογραφίες του Tlife!

Read More

And More