K. Στικούδη: Λεπτό προς λεπτό η προετοιμασία για τη σέξι εμφάνιση στο Dancing! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Την σέξι πλευρά της ανέδειξε για μία ακόμη φορά η Κατερίνα Στικούδη με την εμφάνισή της στο Dancing with the stars. Κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τις ικανότητες ενώ τραγούδησε ξεσηκώνοντας το κοινό που ήταν στο στούντιο αλλά και τους τηλεθεατές. Το TLIFE έψαξε και βρήκε όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνισή της αλλά και το κλίμα που επικράτησε στα παρασκήνια αφού από πολύ νωρίς ήταν στο στούντιο Κάππα, όπως κάθε φορά, ο Πέτρος Χόντος.

Η Κατερίνα έκανε πολλές πρόβες όλη την εβδομάδα και ήταν πανέτοιμη για την εμφάνισή της. Άλλωστε έχει δίπλα της πάντα τους αγαπημένους της συνεργάτες που φροντίζουν και την τελευταία λεπτομέρεια. Στο πρώτο live του Dancing για το 2013 η τραγουδίστρια φόρεσε δημιουργίες απο την haute couture συλλογή του χειμώνα 2012 της Σήλιας Κριθαριώτη.

Τα νύχια της επιμελήθηκε η Άννα Αλμπανη και το μακιγιάζ της η Βάσω Νακοπούλου. Φυσικά, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το ανανεωμένο look στα μαλλιά της ενώ όσον αφορά το styling ανέλαβαν για μία ακόμη φορά οι Μάριος Κυπριώτης και Μιχάλης Τσούκας.

Κατά την διάρκεια του live η Κατερίνα ήταν χαλαρή και δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα με τους συνεργάτες της αλλά και με τον Ηλία Βρεττό που ετοιμαζόταν στο διπλανό καμαρίνι.

Αστεία έκανε και με τον χορογράφο της Νίκο Μαριανό ενώ πρόβαρε και το Gangnam style λίγο πριν βγει για το εκπληκτικό της tango!

Όλη η βραδιά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, της άφησε μία πολύ γλυκιά γεύση και το ευχαριστήθηκε πάρα πολύ ενώ δεν έχανε την ευκαιρία να απαντάει στα κολακευτικά σχόλια των θαυμαστών της στο twitter.

Read More

And More