Κατερίνα Στικούδη: Το σέξι κορίτσι της showbiz που διεκδικεί την πρωτιά στο Dancing!

Η Κατερίνα Στικούδη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο σέξι πλάσματα της ελληνικής showbiz! Eίναι όμως ταυτόχρονα ένα από τα πιο γλυκά και καλά παιδιά της ελληνικής showbiz!

Mετά την τηλεόραση και το τραγούδι, πρόσφατα στη ζωή της Κατερίνας, μπήκε και το Dancing και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στα αρχικά προγνωστικά φαβορί, έφθασε πανηγυρικά στον τελικό και την Κυριακή θα … “κονταροχτυπηθεί” με τον Ησαϊα Ματιάμπα στο πλατό του show για την πολυπόθητη πρωτιά!

Μπορεί όταν ήταν μικρή να ήθελε να γίνει οδοντίατρος, αλλά η ανοδική της πορεία δείχνει ότι ήταν για καλό ότι τελικά την κέρδισε ο χώρος του θεάματος.

Tα τελευταία χρόνια η Κατερίνα έχει εξελιχθεί σε fashion icon και πάντα έχει να το λέει ότι το οφείλει στους αγαπημένους συνεργάτες της που επιμελούνται το στυλ της. Δηλαδή το Μιχάλη Τσούκα και τον Μάριο Κυπριώτη.

Ας γυρίσουμε όμως λίγο το χρόνο πίσω, εκεί στο 1985 στη Θεσσαλονίκη, όπου γεννιέται η Κατερίνα και όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες είναι ένα όμορφο και στρουμπουλό μωρό!

Ο μπαμπάς της στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία εργαζόταν στη λαϊκή αγορά ενώ η μαμά της είναι εκπαιδευτικός. Όπως έχει πει και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η μαμά της ήταν η αυστηρή στο σπίτι και η μικρή Κατερίνα, πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μοιράζοντας το χρόνο της στο σχολείο, στο διάβασμα και στις πισίνες των κολυμβητηρίων. Ξεκίνησε το κολύμπι στα πέντε της χρόνια και έκανε πρωταθλητισμό!

Και μπορεί σήμερα να ανάβει φωτιές και να καίει τις αντρικές καρδιές, αλλά όπως έχει αποκαλύψει η ίδια όταν ήταν μικρή, δεν είχε επιτυχία στα αγόρια! “Δεν είχα σουξέ στα αγόρια στο σχολείο” έχει δηλώσει.

Η Κατερίνα, εξελέγη Μις Ελλάς 2005 και μάλιστα βραβεύτηκε από τους συμπατριώτες της στο Αδάμ, για αυτή της, την διάκριση!

Δες το βίντεο από τη βράβευσή της

Τότε η Κατερίνα είχε δηλώσει: “Δεν ξέρω αν θα μετακομίσω στην Αθήνα. Για αρχή θα με φιλοξενήσει μια φίλη μου! Δεν θέλω να αφήσω τη σχολή μου, θέλω να τελειώσω. Απλώς προέχουν κάποια πράγματα. Την έχω στο μυαλό μου, αλλά θα την αφήσω για λίγο τώρα! Θα ασχοληθώ ενεργά με το χώρο του μόντελινγκ”.

Κάτι που τελικά έγινε. Η Κατερίνα, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, αλλά δεν έμεινε εκεί. Δοκίμασε την τύχη της στην υποκριτική αλλά και στη παρουσίαση. Το 2008 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής “Μega Star”,ακολούθησε το διεθνές σόου Guinness World Record Show, ενώ συμμετείχε στο φιλαθρωπικό σόου τραγουδιού του MEGA, Just the 2 of us, έχοντας ως παρτενέρ τον τραγουδιστή Νίκο Μίχα. Μετά την κέρδισε το τραγούδι με μια πορεία επιτυχιών . Φέτος μάλιστα η νέα δισκογραφική της δουλειά, παρουσιάστηκε πρώτα και αποκλειστικά μέσα από τοTLIFE.
Για την προσωπική της ζωή και τα ερωτικά της, η Κατερίνα αποφεύγει να μιλάει. Εδώ και χρόνια είναι ζευγάρι με τον Bαγγέλη Σερίφη, DJ Rico αλλά προτιμάει να μην προβάλλει τη σχέση της προς τα έξω και τα καταφέρνει ομολογουμένως πολύ καλά

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Glam, η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε: “Δεν έχω μπει στη διαδικασία ποτέ να κρυφτώ. Κυκλοφορώ κανονικά, απλώς, δεν θεωρώ ότι έχει να μου δώσει κάτι παραπάνω στη δουλειά το να προβάλλω τη σχέση μου. Δεν είναι στόχος μου να είμαι εξώφυλλο στα περιοδικά με τον σύντροφό μου!”.

Read More

And More