Το μήνυμα του γνωστού στυλίστα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Με ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και μια “συγνώμη” απάντησε σε όλους τους φίλους του που κινητοποιήθηκαν μόλις κατάλαβαν ότι προσπάθησε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ο λόγος για τον γνωστό στυλίστα που έχει συνεργαστεί με πολλές επώνυμες της ελληνικής showbiz και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν ο νεαρός στυλίστας που έχει συνεργαστεί σε παραγωγές των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών ανάρτησε ένα “post”, το τελευταίο του “post”, όπως έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook. Εκεί έγραφε πως τα τελευταία δυο χρόνια έχει αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.
Αμέσως μόλις είδαν το μήνυμά οι φίλοι του στο Facebook κινητοποιήθηκαν και κάλεσαν τα κοντινά του πρόσωπα για να τον βοηθήσουν. Έτσι, ο στυλίστας εισήχθη στο νοσοκομείο, έμεινε στην εντατική για παρακολούθησε και την επόμενη μέρα πήρε εξιτήριο, γεμίζοντας με ανακούφιση τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Επιστρέφοντας στο σπίτι των γονιών του στα Γιάννενα, όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες θέλησε να απαντήσει σε όλους τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό του και κινητοποιήθηκαν για να τον βοηθήσουν.
Ο ίδιος ανάρτησε στο προφίλ του το εξής μήνυμα λέγοντας σε όλους “ευχαριστώ” για το ενδιαφέρον και “συγνώμη” για την ανησυχία που τους προκάλεσε.

Read More

And More