Ο γνωστός στυλίστας αποκαλύπτει γιατί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας αποκάλυψε ο γνωστός στυλίστας Κυριάκος Παρουτιάδης. Ο συνεργάτης πολλών διάσημων προσπάθησε πριν λίγες μέρες να βάλει τέλος στη ζωή του, παίρνοντας χάπια. Ένα μήνυμα που άφησε όμως στο Facebook του οδήγησε στην άμεση κινητοποίηση των φίλων του, που τον βοήθησαν να σωθεί. Πολλοί επώνυμοι που τον γνώριζαν ανησύχησαν, ενώ μεγάλη ήταν και η αγωνία της καλής του φίλης Ρούλας Κορομηλά.

Το TLIFE είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας την περιπέτεια του γνωστού στυλίστα, χωρίς να αναφέρει το όνομά του, δείχνοντας σεβασμό στα προσωπικά του δεδομένα, μέχρι και τη στιγμή που ο ίδιος θέλησε να μιλήσει για το περιστατικό.

Σήμερα, ο Κυριάκος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντεξη στην “Espresso” μιλώντας ανοιχτά για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας: “Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Ναι είχα αυτήν τη “φαεινή ιδέα” που μόνο φαεινή δεν ήταν. Αλλά δυστυχώς, πολλές φορές πράγματα και καταστάσεις μας κάνουν να χάνουμε τον έλεγχο”.

Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη είπε: “Επηρεάστηκα πάρα πολύ από ένα αυτοάνοσο νόσημα που έχω εδώ και δυο χρόνια το οποίο προκαλεί κατάθλιψη” και πρόσθεσε: “Ασφαλώς και έχω μετανιώσει, γιατί αυτό που πέρασαν οι δικοί μου δεν θα ήθελα να το περάσει κανένας γονιός”.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως δεν περίμενε να υπάρξει τόσο μεγάλη κινητοποίηση των φίλων του στο Facebook. Ο στυλίστας των επωνύμων λίγο πριν πάρει χάπια άφησε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους φίλους του. Αμέσως κάποιοι κινητοποιήθηκαν, βρήκαν το τηλέφωνο της οικογένειάς του και ειδοποίησαν τους γονείς του, που ευτυχώς τον βρήκαν έγκαιρα και τον μετάφεραν στο νοσοκομείο.

Μιλώντας μάλιστα για την Ρούλα δήλωσε: “Με συγκίνησε η αγωνία και το ενδιαφέρον που έδειξε, τηλεφωνώντας ανά μία ώρα στον αδελφό μου από τη στιγμή που βγήκα από το νοσοκομείο”.
Τέλος, επιστρέφοντας στο σπίτι των γονιών του στα Γιάννενα, όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες, ο Κυριάκος θέλησε να απαντήσει σε όλους τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό του και κινητοποιήθηκαν για να τον βοηθήσουν. Έτσι, ανάρτησε στο προφίλ του τένα μήνυμα λέγοντας σε όλους “ευχαριστώ” για το ενδιαφέρον και “συγνώμη” για την ανησυχία που τους προκάλεσε.

Read More

And More