Το TLIFE κάνει Πρωτοχρονιά με την Ζ. Μακρυπούλια και τους πρωταγωνιστές του “Sugar”! Φωτογραφίες και Video

Καλή Χρονιά! Ευτυχισμένο και γεμάτο όμορφες εκπλήξεις το 2014! Το TLIFE καλωσορίζει τη νέα χρονιά με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Κώστα Βουτσά και τον Λευτέρη Ελευθερίου και φυσικά όλες και όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας αγαπάτε όλα αυτά τα χρόνια!

Το 2013 έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν όλους να μιλούν για το πιο φαντασμαγορικό μιούζικαλ των τελευταίων χρόνων. Η Ζέτα Μακρυπούλια ως Sugar και οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Μερικοί το προτιμούν καυτό» Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Λευτέρης Ελευθερίου αλλάζουν χρονιά μαζί με το TLIFE, μας μιλούν για τη συνεργασία τους και δίνουν τις δικές τους ευχές για το 2014.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου βρεθήκαμε στα παρασκήνια του Παλλάς, συναντήσαμε τους γνωστούς ηθοποιούς και μιλήσαμε για όλα. Με χάρη, νάζι και πολύ θετική ενέργεια, οι πρωταγωνιστές της παράστασης που πήρε παράταση εμφανίσεων ως τις 12 Ιανουαρίου πόζαραν για το φωτογραφικό φακό του TLIFE και μοιράστηκαν μαζί μας, όλα τα κρυφά τους όνειρα για τη νέα χρονιά.
Δες παρακάτω το video με τα backstage και τις ευχές των πρωταγωνιστών στο TLIFE
Ζέτα Μακρυπούλια

Έχετε δηλώσει πολύ ενθουσιασμένη από το ρόλο της Sugar. Θεωρείτε ότι κερδίσατε το στοίχημα και καταφέρατε να εκπληρώσετε αυτό το όνειρο;
Περίμενα ότι θα κάνουμε μια καλή δουλειά γιατί έχουμε πολύ καλούς και ισχυρούς συντελεστές. Πίσω από όλο αυτό βρίσκεται ο Σταμάτης Φασουλής που κάνει πάντα πολύ προσεγμένες δουλειές, αλλά και ο Φωκάς Ευαγγελινός που δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και νομίζω πως όταν σε μια τόσο απαιτητική δουλειά όπως το μιούζικαλ έχει από πίσω τόσο αξιόλογους συνεργάτες, συν του ότι δυόμιση μήνες σε καθημερινή βάση προετοιμαστήκαμε σκληρά για την παράσταση, ξέραμε πως όταν θα γίνει η πρεμιέρα θα βγει σίγουρα κάτι καλαίσθητο. Το ότι έχουμε επιτυχία και αυτή η προσπάθεια αγκαλιάστηκε με αγάπη από τον κόσμο μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους όλους.
Περιμένατε τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης.
Ο κόσμος αγάπησε την παράσταση. Και πρέπει να πως ότι η αγάπη που έχω δεχτεί, με αυτή τη δουλειά από το κοινό, είναι κάτι που δεν το περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.

Φοβηθήκατε τη σύγκριση με την Μ. Μονρόε;
Δεν υπήρχε καν στο μυαλό μου η σύγκριση με την Μονρόε και ευτυχώς δεν υπήρχε και στο μυαλό του Σταμάτη Φασουλή, όταν συζητήσαμε το ρόλο. Αποφάσισα να μην δω την ταινία πρόσφατα για να μην επηρεαστώ και νομίζω πως το θέμα σύγκρισης με την Μονρόε, από τη στιγμή που έχει ανέβει και η παράσταση, έχει φύγει πια. Αν εξαιρέσεις κάποια κοινά στοιχεία στην εμφάνιση – που έχουν χαρακτηρίσει και το ρόλο της Sugar – δεν προσπαθήσαμε να μιμηθούμε την υποκριτική της Μέριλιν.
Πώς θα περάσετε τη φετινή Πρωτοχρονιά; Θα περάσετε τις γιορτές με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και αγαπημένα πρόσωπα;
Ακόμη δεν έχω κάνει σχέδια (σ.σ. μέχρι την ώρα που μιλούσαμε). Επειδή, στο θέατρο, πάντα αυτές τις μέρες γίνονται περισσότερες παραστάσεις, συνήθως τα προσωπικά σχέδια κανονίζονται τελευταία στιγμή. Πάντα μου αρέσει να περνάω χρόνο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Τι περιμένετε να σας φέρει ο καινούριος χρόνος;
Περιμένουμε να είναι ένα καλύτερο έτος από το 2013 γενικότερα. Να είναι μια χρονιά πιο ευοίωνη, να συνεχίζονται να γίνονται όμορφες και καλές δουλειές σαν αυτή που είμαι τώρα και να είμαστε χαρούμενοι.

Σας λείπει η τηλεόραση; Θέλετε να συμμετέχετε στο μέλλον σε κάποια εκπομπή ή μεγάλο show;
Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει , γιατί με γεμίζει πάρα πολύ αυτό που κάνω εδώ. Ήταν συνειδητή η απόφασή μου να είμαι εδώ και όχι στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να πω λοιπόν ότι μου λείπει. Κάποια στιγμή θα ξανακάνω τηλεόραση.

Γιάννης Ζουγανέλης
Μεγάλη επιτυχία για την παράσταση “Μερικοί το προτιμούν καυτό” το περιμένετε; Πώς νιώθετε για την αγάπη του κόσμου;
Μερικές φορές νιώθω άβολα, γιατί δεν ξέρω αν αξίζω πραγματικά να εισπράττω τόση αγάπη. Προσπαθώ να κάνω μέσα από την έκφρασή μου τους ανθρώπους που μας έχουν επιλέξει, να αισθανθούν όμορφα και να επικοινωνήσουμε. Και φεύγοντας θέλω ο θεατής να ξέρει ότι κάτι έχει συμβεί με τους ηθοποιούς. Δεν θέλω να φεύγουν με κενό από την παράσταση, αλλά να φεύγουν γεμάτοι, είτε επειδή γέλασαν, είτε επειδή σκέφτηκαν και κυρίως επειδή πέρασαν καλά.
Πόσο δύσκολος ήταν ο φετινός ρόλος σας;
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν το κάνεις με αγάπη. Εγώ αγαπώ πολύ και τη θηλυκότητα που την αντιλαμβανόμαστε με την μητρότητα, το φλερτ με το άλλο φύλο αλλά και το θαυμασμό στις γυναίκες. Ο συγκεκριμένος ρόλος που υποδύομαι είναι πολύ ενδιαφέρον και τον κάνω με χαρά. Η κόπωση, άλλωστε, για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα δεν είναι δυσκολία. Δεν μπορείς εξάλλου, να ξεκουραστείς, αν δεν κουραστείς πρώτα.
Φέτος εμφανίζεστε και πάλι στην Ακτή Πειραιώς με μεγάλα ονόματα. Πώς προέκυψε αυτή η νέα συνεργασία;
Είναι ο 7ος χρόνος που είμαστε σε αυτόν το χώρο και από εκεί έχουν περάσει πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες. Τώρα συναντιόμαστε εκεί με τον Διονύση Σαββόπουλο, που είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Είναι μια ξεχωριστή συνεργασία με φως, ελληνικότητα, ελπίδα και πολύ χιούμορ.
Στην παρέα σας θα είναι και ο Σάκης Μπουλάς που με χιούμορ απάντησε στα μακάβρια δημοσιεύματα. Έχετε αποφασίσει αν όλη αυτή η υπόθεση θα πάρει τη νομική οδό;
Ο Σάκης Μπουλάς βάλλεται το τελευταίο διάστημα από το πώς επικοινωνούν τα media το πρόβλημα με τη υγεία του και έφθασαν μέχρι και στο σημείο να τον πεθάνουν. Ο Σάκης αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την υγεία του, αλλά θα βγει τελικά νικητής. Στο παρελθόν είχαν γίνει κάποια εξώδικα, αλλά δεν βγάζεις εύκολα άκρη με όλα αυτά.

Στον καλλιτεχνικό χώρο βρίσκεται και η κόρη σας Ελεονώρα Ζουγανέλη που διαγράφει τη δική της ξεχωριστή πορεία. Της δίνετε συμβουλές;
Ναι, δέχεται κριτική και συμβουλές από εμένα και όλους όσους την αγαπούν. Πότε με ακούει, πότε με παρακούει. Η προσδοκία μου ήταν η νέα γενιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και αυτό επιδιώξαμε ως γονείς να την κάνουμε αυτόνομη και ανεξάρτητη. Η ελευθερία και η γνώση κάνουν τον άλλον ολοκληρωμένο άνθρωπο. Την Ελεωνόρα ποτέ δεν την θεωρήσαμε ιδιοκτησία μας.

Πώς σχεδιάζεται να περάσετε τη φετινή Πρωτοχρονιά;
Όλα τα χρόνια περνώ αυτές τις όμορφες μέρες με τον κόσμο. Κάνοντας τους ανθρώπους που έρχονται να με δουν, να περνούν καλά. Όταν βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα και ανθρώπους να σε επιλέγουν για τη διασκέδασή τους, νιώθεις όμορφα. Συνήθως κάνω αλλαγή του χρόνου σε μουσικές σκηνές μαζί με όλους εκείνους που έρχονται να μας ακούσουν.

Κώστας Βουτσάς
Περιμένατε την επιτυχία της παράστασης. Ο κόσμος σας αγαπά και σας στηρίζει σε κάθε βήμα σας.
Νιώθω ευτυχισμένος, ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος. Είναι δυνατόν να μην νιώθω καλά; Όλη αυτή αγάπη του κόσμου είναι ανιδιοτελής και είμαστε εδώ ένα πολύ ζεστό παρεάκι στο “Μερικοί το προτιμούν καυτό” και κάθε βράδυ περνάμε πολύ όμορφα με τους θεατές
Η παράσταση θα πάρει και παράταση ως τις 12 Ιανουαρίου…
Ναι θα είμαστε στο Παλλάς ως τις 12 Ιανουαρίου και μετά θα φύγουμε για Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής για να παίξουμε.

Πώς σκέφτεστε να περάσετε φέτος την Πρωτοχρονιά;
Πρωτοχρονιά θα περάσουμε οικογενειακά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Εγώ χαρτιά και τζόγο δεν ξέρω. Μου αρέσει αυτές τις μέρες να τις περνώ με τα παιδιά μου και τώρα και με την σύντροφό μου, την Αλίκη που έχει το παιδικό θέατρο, με το οποίο ασχολούμαι και εγώ, και είμαι υπάλληλός της (γέλια).

Πώς είναι η σχέση με την γοητευτική σύντροφό σας την Αλίκη που έχει κλέψει τις εντυπώσεις;
Η Αλίκη είναι μια πολύ γλυκιά και καλή κοπέλα που με έχει κάνει να ξανανιώσω. Νιώθω σαράντα χρόνια νεότερος. Είμαι 82 και με κάνει να αισθάνομαι 42, αυτή η γυναίκα. Εξάλλου, εγώ πάντα ήμουν πολύ δοτικός με τις γυναίκες. Τις αγαπώ, τις σέβομαι και τις θαυμάζω.
Λευτέρης Ελευθερίου
Πώς είναι η φετινή συνεργασία και η συμμετοχή στην παράσταση Sugar;
Στην παράσταση υποδύομαι έναν μαφιόζο που ανοίγει και κλείνει την παράσταση και είναι και ο λόγος που ο Τζο και ο Τζέρυ (που υποδύονται ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης) αναγκάζονται να μεταμφιεστούν σε γυναίκες και να μπουν στην μπάντα ξεκινώντας την πλοκή του έργου.
Ο ρόλος σας δυσκόλεψε;
Κάθε ρόλος είναι πρόκληση και έχει να κάνει κάθε φορά με διαφορετικές δυσκολίες. Εδώ είχαμε κλακέτες και χορευτικά, αλλά πήγαν όλα πολύ καλά.

Περιμένατε την επιτυχία;
Επειδή ξέρω τα άτομα που συμμετέχουν στην παράσταση και τους αξιόλογους συνεργάτες και ηθοποιούς, μπορώ να πω ότι σε κάποιο βαθμό περίμενα ότι θα έχει επιτυχία. Γνώριζα τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Θοδωρή Αθερίδη και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια παρουσία που είναι μοναδική στη σκηνή και αποδεικνύει ότι αξίζει όλο τον πάταγο που γίνεται για χάρη της.
Σας έχουμε δει στην τηλεόραση και το θέατρο κυρίως σε κωμικούς ρόλους, με πολλές εναλλαγές. Τι σας δίνει αυτή η συνεχή πρόκληση;
Για ‘μένα αυτό είναι το δώρο που κάνω στον εαυτό μου. Μπορεί η υποκριτική να έχει φώτα, φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, αλλά αυτό που κερδίζω ως ηθοποιός είναι να “βουτάω” σε χαρακτήρες που είναι τελείως έξω από εμένα, που έχουν διαφορετική ζωή από τη δική σου. Αυτούς τους χαρακτήρες τους ενσαρκώνεις, ζεις για λίγο τη ζωή τους και προσπαθείς να δώσεις και ένα μήνυμα στον κόσμο.

Φέτος Πρωτοχρονιά με νέο μέλος στην οικογένεια. Ποια τα συναισθήματα;
Δύσκολα είναι τα πράγματα με δυο παιδιά στο σπίτι και θέλει συνεχή δουλειά με την γυναίκα και τα παιδιά για να μην αλλάξουν οι ισορροπίες. Την ζωή πρέπει να την βλέπεις σαν αθλητισμό και να είσαι προετοιμασμένος για τα δύσκολα, αλλά και όλα εκείνα τα όμορφα συναισθήματα που σε γεμίζει η παρουσία των παιδιών στο σπίτι και τη ζωή σου. Το παιδί, σου μαθαίνει πώς να είσαι και εσύ ξανά παιδί.

Ευχαριστούμε θερμά την ελληνική θεαμάτων!
Επιμέλεια κειμένων – συνεντεύξεις: Νατάσσα Στρόβιλα
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Βίντεο: Σίσσυ Μόρφη
Μοντάζ: Τίμος Κουρεμένος

Read More

And More