Μ. Συνατσάκη: Δεν κρύβω την σχέση μου με τον Μ. Στρατή, αλλά δεν θέλω να μιλώ γι’ αυτό

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην εφημερίδα “Radar” για το Dancing, για την τηλεόραση, για τον αγαπημένο της Μύρωνα Στρατή, αλλά και για τον γάμο και τα παιδιά!
Όσον αφορά για το πως φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια στην τηλεόραση, η ίδια είπε: “Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου τον Σεπτέμβρη στην τηλεόραση. Πόσο μάλλον σε 10 χρόνια. Είναι τόσο ασταθής αυτός ο χώρος που αποκλείεται να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία. Ούτως η άλλως δεν κάνω ποτέ σχέδια.”
Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι νιώθει άβολα να μιλάει για την σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή: “Δεν έχω ρωτήσει ποτέ τα προσωπικά των άλλων. Νιώθεις άβολα να ανοίγεις μια πορτούλα που είναι πολύ δική σου. Από την άλλη δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να αλλοιώσω την καθημερινότητά μου και να κρυφτώ γιατί δεν πρέπει να μάθει κανείς τίποτα. Δεν κρύβομαι αλλά δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό.”
Τέλος για τον γάμο και τα παιδιά η Μαίρη είπε: “Είμαι μικρή για τέτοιες αποφάσεις. Ο ερχομός ενός παιδιού απαιτεί ωριμότητα. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι στο άμεσο μέλλον.”

Read More

And More