Suri Cruise: Ταξίδεψε με ιδιωτικό jet στο Λονδίνο για να δει τον μπαμπά της!

Τι κι αν η Katie Holmes προσπαθεί να μεγαλώσει την μικρή Suri σαν φυσιολογικό παιδί και χωρίς υπερβολές, όταν έρχεται η ώρα του μπαμπά της τα πράγματα αποκτούν άλλη χλιδή για την μικρή του πριγκίπισσα.
Ο Tom Cruise έχει συνηθίσει να κακομαθαίνει την κόρη του και αυτό έκανε για μια ακόμη φορά, θέλοντας να περάσει λίγες μέρες μαζί της. Έτσι, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ που βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας έστειλε ιδιωτικό jet για να ταξιδέψει η κορούλα του.

Παίρνοντας μια γεύση από το τι θα πει high life, η 6χρονη Suri επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό αεροσκάφος Gulfstream IV και πέταξε για τη βρετανική πρωτεύουσα, όπου βρίσκεται ο μπαμπάς της.
Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, μάλιστα, αποκάλυψε στο “E!”: “Την περασμένη εβδομάδα ο Tom έστειλε στην Νέα Υόρκη το ιδιωτικό jet του για να μεταφέρει την Suri που έμεινε μαζί του πέντε μέρες. Έμειναν μαζί σε ένα ξενοδοχείο έξω από το Λονδίνο και παρόλο που ο Tom κάνει τα γυρίσματα για τη νέα του ταινία, πέρασαν λίγο χρόνο μαζί και διασκέδασαν πολύ”.

Read More

And More