Καγιά – Κοντογιαννίδης: Παρουσίασαν τη νέα ταινία της Disney! Δες φωτογραφίες

Την περασμένη Κυριακή έγινε η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney “Pixar, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2” στo Village Mall, όπου οργανώθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Στην πρεμιέρα βρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας,Βίκυ Καγιά και Παύλος Κοντογιαννίδης.

Οι λιλιπούτειοι φίλοι του Κεραυνού Μακουίν και της απίθανης παρέας του απόλαυσαν την ταινία, αλλά και έπαιξαν στον ειδικά διαμορφωμένο με “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2” χώρο παιχνιδιού του εμπορικού κέντρου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τη μεταγλώττιση της ταινίας έχουν αναλάβει γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz. Έτσι, στους χαρακτήρες του κεντρικού πρωταγωνιστικού διδύμου, Κεραυνός Μακουίν και Μπάρμπας, τις φωνές τους δανείζουν αντίστοιχα ο Σάκης Ρουβάς και ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Στην αγαπημένη του Κεραυνού, Σάλι Καρέρα, τη φωνή της δανείζει η Βίκυ Καγιά, ενώ σε άλλους βασικούς ρόλους ακούμε τους Βαγγέλη Περρή, Ακίνδυνο Γκίκα, κ.α.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Walt Disney Pictures και η Pixar Animation Studios παρουσιάζουν σε Disney Digital 3D την απολαυστική κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “Αυτοκίνητα 2”. Αυτή τη φορά, το γραφικό “Μπουζί της Ωραίας Ελένης” δε θα είναι παρά η αφετηρία μιας αξέχαστης διαδρομής, γεμάτης απρόσμενες λακκούβες, επικίνδυνες παρακάμψεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες για τους αγαπημένους μας ήρωες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν σε δύο ηπείρους, θα συναναστραφούν με νέους απίθανους… τετράτροχους χαρακτήρες, θα συνεργαστούν με πολυμήχανους υπερκατασκόπους και θα βρεθούν στο στόχαστρο αδίστακτων κακοποιών. Κι όλα αυτά, χωρίς να βγάλουν στιγμή από το μυαλό τους πως πρωταρχικός τους στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρώτου Παγκοσμίου Γκραν Πρι στην ιστορία, με αντιπάλους τα 10 κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα στον κόσμο!


Βίκυ Καγιά


Παύλος Κοντογιαννίδης


Η Βίκυ Καγιά με τον Νικηφόρο και το βαφτιστήρι της Νικόλα


Κατερίνα Διδασκάλου και Ειρήνη Σουγανίδου


Ο χώρος διαμορφώθηκε ειδικά για να υποδεχτεί τους μικρούς φίλους της ταινίας…

Read More

And More