Ποιοι κέρδισαν τις διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας “Μια φορά κι ένα μωρό”!

Το TLIFE σε συνεργασία με την Village films σε στέλνει στην avant premiere της νέας ταινίας “Μια φορά και ένα μωρό”, με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σάκη Μπουλά.

Η προβολή θα γίνει σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου στα Village Cinema στο Mall στις 20:30. Δες αν είσαι μέσα στους νικητές που κέρδισαν μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα και την ευκαιρία να δούν από κοντά τους αγαπημένους τους ηθοποιούς.

Οι νικητές είναι:

1)ΜΩΛΟΥ ΈΦΗ
2)ΠΑΡΝΟΥ ΑΝΤΙΓΌΝΗ
3ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
4)ΤΣΟΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ
5)ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
6)ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ
7)ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΝΗ
8)ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΜΑΝΤΩ
9)ΚΑΤΣΑΦΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
10)ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
11)ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
12)ΜΑΡΤΑΚΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ
13)ΦΩΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ
14)ΤΣΑΜΑΛΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ
15)ΕΖΙΝΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

Η υπόθεση της ταινίας
Δύο άντρες, ένα μωρό, πολλά μπλεξίματα! “Μια Φορά και ένα Μωρό”, η νέα ελληνική κωμωδία με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά. O Νώντας, ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας-κοινώς “λαμόγιο”, σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του.
“Άνθρωπος από κάτω!”… ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, ένα συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ο Νώντας, που ταξιδεύει με σκοπό να βρει τη μητέρα της Περσεφόνης, του μωρού που του έχει “φορτώσει” κάποια από τις πρώην του, θα ελευθερώσει τον Αλκιβιάδη και θα τον πάρει μαζί του – θέλει δε θέλει. Έτσι, κάπου μεταξύ σέξι εσωρούχων, πρώην ερωμένων, άπιστης συζύγου και ένοχου κουμπάρου, συμβαίνουν μπερδέματα, ανατροπές αλλά και εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω.

Δες το trailer της ταινίας:

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο TLIFE. Stay tuned…

Read More

And More